Antares Posted December 21, 2013 Author Share Posted December 21, 2013 Как, питам, КАК е възможно Лукас да не преработи великият TIE FIGHTER и XWING... В днепно време и със сегашните възможности може да стане шедьовър.... Като се замисля колко часове съм пробъхтал в X-WING, B-WING, Y-WING.... Спомени от младините.... Потичат ми лигите само при мисълта! Баси... не дни, не месеци, години съм прекарал на TIE FIGHTER! С баща ми се борехме кой да е пред компютъра за тая игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Евстатия, нещо същата боза е това дето ми го каза. Ще му дам още малко шанс, ама ще си ходи май... То се оказаха не едно, а две неща - Terran Conflict и Albion Prelude. Поне след инсталацията това намирам на машината си. Тая игра в зародиш е била дъска... Иначе тия по-старите определено са по-лесни за управление... Туй от първите 5 минути де, като имам време ще погледна по-така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 "...от първите 5 минути..." - Секуанда (номер 144 851 по популярност в САЩ през 2011 г.), на това мога да реагирам само с усмивка Няма да те убеждавам в качествата на играта (Albion Prelude), тя е за спокойни хора, които имат тонове свободно време (говорим за стотици часове, а когато бях редовен по Х форумите, имаше един тип с 3000+ часа). Започвал съм я няколко пъти и съм я зарязвал, защото не съм имал търпението да премина през началния шок от комплексността и мащаба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Първото изречение не го разбрах.... За качества не мога да говоря, защото още нищо не съм видял. Изглежда прилично, атмосферата е добра. Но има същите откровени пречки в управлението. Поне е по-ясно от на новата. Инак аз снощи спрях именно защото на макс скорост реши, че ми трябват 10-на минути да стигна до един гейт.... Нямам против мащаба, но да се губи толкова време в блеене по звездите - ай сиктир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.