Jump to content
BulForum.com

Antares

Recommended Posts

x-rebirth.jpg

Космически симулатор в огромни мащаби, пуснат от Egosoft. Излиза на 15-ти ноември на стойност около 50 евро. По видеата играта изглежда доста обещаваща, но пък и цената ѝ не е малка, на фона на толкова много free to play игри на хоризонта. И за да не губя време в обяснения - малко видеоклипове:

http://www.youtube.com/watch?v=LabrDe4XJo0

http://www.youtube.com/watch?v=eNs1rdSkUi8

http://www.youtube.com/watch?v=NEbL1p5vZpw&src_vid=eNs1rdSkUi8&feature=iv&annotation_id=annotation_710121097

http://www.youtube.com/watch?v=0bty5M-lo9w&src_vid=eNs1rdSkUi8&feature=iv&annotation_id=annotation_3950995443

http://www.youtube.com/watch?index=1&list=PLRNrultsQ-Ti7bEZvxJU58YrYiDy4n4JM&v=thnJTvXtkFs&src_vid=eNs1rdSkUi8&feature=iv&annotation_id=annotation_1891838641

http://www.youtube.com/watch?v=rtXV34Py2fI&src_vid=eNs1rdSkUi8&feature=iv&annotation_id=annotation_2659385613

Голям фен съм на поредицата, няма да казвам колко часа съм прекарал в циклене :) 

Очаква се да е нещо съвсем различно от миналите части, много по-мащабно, с много повече опции, експлорейшън, битки и т.н. 

Страшно много се забавиха с тази игра, дано да има защо.

On 11/8/2013 at 9:58 AM, Crazy_Hamster said:

Тя е само сингъл или се бъркам?

В отговор ще цитирам част от интервю със създателите:

- One word: Multiplayer?

- Nope.

:)

Не, няма да я купувам, щя чакам RELOADED да я кракнат - особено с оглед на това, че за да я играя качествено, най-вероятно ще се наложи нааааай-накрая да си взема нов процесор.

Като говорим за космически игри - играе ми се игра в която пак управляваш космически кораб, обаче светът (космосът) да е огромен и да може всеки плеър да си строи собствени планети и да си прави куестове по тях... демек да няма просто звезди за фон като текстура, а всяка точка, която виждаш на екрана, да е свят създаден от въображението на играчите... има ли нещо подобно или още няма технологията дето да го подкара ?

Star Citizen ще е нещо много мащабно, но early access в steam беше 70 или 80 евра  :bgrin:

edit: моя грешка, това което съм видял в steam е Planetary Annihilation

Кацнах на една от първите станции и исках да отовря една вентилационна шахта и ме затисна решетката и няма мърдане :D Играта е някаква много неоптимизирана.

Чета... на унищожителна критика е подложена във форумите на HardwareBG... Аз лично загубих тотално интерес на момента, в който разбрах, че ще е single player. Такава мащабна игра за мен е грехота да я оставят single player...

Аз пък точно затова добих по-силен интерес... Между другото има версия Релоудед в Замунда.нет, не в свясната. Лично аз едвам я зареждам тая фъшкия в момента, надявам се да е нещо временно, въпреки че не ме интересува тоя адрес. Предвид това не ми е ясно колко ще свалям .... 5 гиги. След тези филми, които Пешо показа, не мога да повярвам, че подобен проект е начукан в такъв обем... Дано се дължи на яко рязане. Не че не личеше, че графиката е осакатена за сметка на обема, но това е твърде много...  

В hwbg писаха, че единствено космоса е качествен графично. Станциите били еднотипни, персонажа по станциите - също, нямало автоматично скачване със станциите - всеки път - на ръка, доста бъгове, гличове, при това - от хора, които са си я купили, тоест - не е в крака причината. Ако някой реши да я купува - съветвам да прочете цитираната горе тема...

Аз я свалих успешно. Вероятно утре ща кажа нещо по въпроса ако ми остане време да поиграя... 

Играта я има и в нашия тракер.

По всичко личи, че в момента играта не е това, което се очакваше да бъде. След известно количество пачове може да заприлича на нещо качествено. Ето едно забавно описание на текущото състояние, ако ви се чете:

Reveal hidden contents

Тая игра е наистина трагедия... Успях дая фиксна проблема - оказа се, че е масов и е свързан с настройките на звука. 

Управлението е кошмарно тъпо и досадно трудно. Графиката с нищо не впечатлява, освен със своята изостаналост. 

За капак сутринта ме блокира на една врата и не можах да мръдна. Подозирам и че ще трябва да почна отначало, понеже нямах сейв... 

• 3 weeks later...

Дадох каквото можах от себе си като време и нерви. Имам само една категорична препоръка - UNINSTALL IMMEDIATELY!

Това нещо НЕ може да се играе. След като се наложи да търся как да подкарам крашващата игра и прочетох за рева на почти всички нещастни хорица, дали пари за този според мен изцяло дефектен продукт, установих, че просто не може да се играе. 

Идеята като цяло е добра. Взели са добри неща от великият FREELANCER, както и от други подобни игри. Най-хубавото нещо е атмосферата и музикалното оформление. Дочух крадена мелодия от саундтрака на Туин Пийкс... И дотам. Както и при много много други хора, играта накъсва при мен, като в един момент е просто недопустимо досадно. Управлението както вече казах е направено сякаш СРЕЩУ потребителя. В смисъл максимално да го затрудни и изнерви. В един момент нещата стават непоносими. Няма Autosave и не може да се прави Save  навсякъде... Днес отделих още един час, който ще остане в небитието и след като някакви дрончета ме убиха и играта крашна на надпис GAME OVER, чшата преля.

За бога, никой да не дава пари за тази игра! И ви съветвам изобщо да не се мъчите с нея и безплатно. 

Брат, предпочитам да си играя FREELANCER, честно.... Срам не срам, ще призная, че не знаех, че има и PRIVATEER 2...  :grin:

Но ще да проверя твоето предложение, Брунхилда...

Как, питам, КАК е възможно Лукас да не преработи великият TIE FIGHTER и XWING... В днешно време и със сегашните възможности може да стане шедьовър.... Като се замисля колко часове съм пробъхтал в X-WING, B-WING, Y-WING.... Спомени от младините.... 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...