puF4o Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Купувам приемник за мишка Logitech M185. Става въпрос за NANO receiver.Ако някой има излишен или знае от къде мога да закупя само такъв приемник, да ми пише на лично или тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Здравей, Имам един, за който обаче НЕ съм сигурен дали е точно от Logitech ... Ако ти се разхожда - ела го вземи - ПОДАРЪК ! Ако стане - печелиш, ако не стане - хвърляш... Пиши, ако решиш. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 За съжаление приемника на DenisBeljata се оказа Bluetooth донгъл и не ми свърши работа, затова продължавам да търся приемник. Също така търся приемник за мишка Targus AMW56EU, както и за Kmex MA9E33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Logitech c-uay59 ще ти свърши ли работа? Не е нано,но поне е за мишки на Logitech . Провери го за съвместимост и пиши? не е наличен Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 Приемника трябва да е Unifying. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Имах и такъв,но вече не е наличен дори и този които предложих преди това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puF4o Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 И за да не създавам нова тема, ще "повдигна" тази.Търся безжична клавиатура. По възможност Logitech с NANO receiver за да мога да използвам и наличната ми мишка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.