A55A551N80R Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Продавам ето този лаптоп: http://pcshop.bg/Laptopi/Acer-Aspire-V3772G-NXM8SEX022 Доскоро го имаше и в лаптоп.бг и в пцсторе.бг пак на 1999 лв с уина, но явно се е изчерпал и не можах да дам линкове оттам. Преди 1 седмица се върнах от Торонто и лаптопа е докаран оттам, купен е на 30.10.2013, преди 1 седмица и е отворен там, само за 3-4 часа, докато му кача еверест и да го тествам за дефекти преди да замина.Перфектен е, без никакви забележки, чисто нов, имам 1 година международна гаранция(незнам дали важи тук, на нея пише Acer International Waranty трябва да се провери.В комплект със оригиналното зарядно от комплекта - 120 вата и батерията.Оригинален Уин 8.Лаптопът е с много добри параметри, подходящ за геймъри и друга много силна черта му е дисплея, като го включих и го сложих до старата ми 17ка, която е с нормален дисплей 1600х900 има чувствителна разлика - много по-ярък, много по-широк ъгъл на виждане, явно матрицата е друга, а и всеки който разбира, знае че лаптопите от северна америка са с много по-високо качество от тези в България във всяко едно отношение.Разцветка : sophisticated black. Начална цена 1700лв, крайна 1850, стъпка 10 лв, крайна дата - неделя 0:00ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 1700 от мен, стига да важи тук гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseR^ Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 1710 от мен за лаптопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.