zynth Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Здравейте! Миналата седмица си купих нов лаптоп, инсталирах си Windows 7 Ultimate, компа върви без OS в комплекта и сега имам няколко проблема с драйверите за звук и видео: 1. Инсталирах си драйвера на Realtek за звук, има си много готини опции за звука, ама както си слушам музика или Youtube, спирам, намалям лаптопа, след час примерно искам пак да пусна нещо, увеличавам си звука и се чува НИЩО, даже Windows Media Player изписва, че не може да плейне файловете. Като рестартирам компа или disable и след това enable драйвера, проблема се оправя временно. Имам инсталирани следните неща, свързани с аудио: Audio Sound Card - Realtek High Definition Audio Driver Provider Realtek Semiconductor Corp. Driver Version 6.0.1.6788, 11-27-2012 Driver c:\windows\system32\drivers\rtkvhd64.sys Sound Card - High Definition Audio Device Driver Provider Microsoft Driver Version 6.1.7601.17514, 11-19-2010 Driver c:\windows\system32\drivers\hdaudio.sys 2. Другия ми проблем е свързан с видео драйверите: Инсталирах си за моята видео карта, но инсталира и драйвер все едно съм с (никъде не пише, че имам 2 видео карти) и според програмата имам следната комфигурация: Video Video Card - Intel® HD Graphics 4000 Vendor Name Intel Corporation Interface PCI Video Card Chip Type Intel® HD Graphics Family Video Card Memory 2.06 GB Video Card BIOS Intel Video BIOS Driver Provider Intel Corporation Driver Version 9.17.10.2932, 12-12-2012 Video Card - AMD Radeon HD 8730M Vendor Name Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Video Card Memory 2.00 GB Fan Speed 20% Driver Provider Advanced Micro Devices, Inc. Driver Version 9.0.12.0, 9-10-2012 Според вас, може ли да е проблем това, че имам инсталирани и двата видео драйвера? По-голям проблем ми е звука и искам предварително да ви благодаря, ако можете да ми съдействате, че наистина е много дразнещо Лаптопа е следния: http://www.technopolis.bg/b2c/details/512726/P11010101/Prenosim-kompyutar-DELL-INSPIRON-3521 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.