chefito Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 Imam edin mnogo star komp tuka i iskam da go stegna malko. Kato za nachalo mu trebe nov hard .......Znachi v momenta e s 50mb hard.:-))))....i se chuda kolko MB moje da e noviq.... Inache drugo za dynoto na chipseta pishe neshto OPTI VIPER.....procesora e 120MHZ....mi tva e za dynoto daite nekvi idei nadqvam se pone 500-600mb da moje da se sloji i da instalna edin 95 i qko na selo sha cykam emulatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 Mislia che do 8.5G bi triabvalo da mozesh da mu zakacish. Starite mashini takova im beshe ogranichenieto, che nemozeha da razpoznaiat po-goliami diskove. Predpolagam che i tozi ste se spravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 Mnogo e vajna versiata na BIOS-a. Za sajalenie, kato gledam kakvo ti danoto, BIOS-a ne e flash, t.e. ne mojesh da napravish upgrade. V povecheto sluchai teoriata se razminava s praktikata, t.e. po princip da rechem danoto triabva da poddarja nekakav disk, ama kato go slojish - taratanci S dve dumi - proba mu e maikata Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 ako ne e ~540M, shte e 8.4G ogranichenieto.. ...hem che ima utils, s koito mojesh da bootvash diskove, chiito razmer ne se "poddyrja" ot BIOS-a ...takiva moejsh da namerish na weba na hdd manufacturer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 Vij versiata na BIOS-a (BIOS string or BIOS signature), zapi6i si ia, posle vlez na saita na proizvoditelia na dunoto - tam triabva da ima informacia za tova duno s tozi BIOS - vazmojno e da sa pusnali update na BIOS-a za da poddarja golemi HDD (ako dunoto pozvoliava flash-vane), v takav slu4ai 6te nameri6 tam poslednata versia, programata za flash na BIOS i instrukcii kak da go napravi6. weasel e prav - ako BIOS ne e flashable - togava na saita na proizvoditelia na danoto moje da se nameri software koito da go "laje" za goleminata na diska... Vsi4ko tova ne e mnogo sigurno, osobeno ako danoto e "ku4e" marka - vazmojno e firmata odavna ve4e da e izvan igrata, no e edinstvenia na4in da si re6i6 problema... Uspeh! zab.: tva "opti viper" ti e chipset-a, a ne danoto.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 Nemozesh li da si namerish edin disk ot niakade "na zaem" i da opitash dali ste stane? Stoto mnogo e nesigurno da kupish neshto i da razchitash che ste stane. Probvai, vzemi ot niakoi edin disk i viz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefito Posted April 19, 2003 Author Share Posted April 19, 2003 az probvah s moite ama te sa po 80 gb...........ne stana :-))) Sega shte probvam vsichko koeto kazahte. BLAGODARQ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 19, 2003 Share Posted April 19, 2003 80G e prekaleno mngo. Gledai diska v NIKAKAV sluchai da ne e poveche ot 8.5G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.