MiG-23 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Искам да вържа ATA хард на дъно което има само SATA така че се търси някакъв такъв преходник. Контакти: тук, ЛС или скайп: neddimbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Имам един ако искаш утре след обяд да се видим и да ти го подаря .Аз си го взех да си ползвам писачката но не стана не зная защо,ако ти свърши работа супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG-23 Posted November 1, 2013 Author Share Posted November 1, 2013 Благодарско за жеста но.... днес взех и аз един от ЕРА-та уж работещ... е не е работещ... Ей те тоя: http://erabg.com/products/details/part/Adapter-IDE-to-SATA/ Твоя такъв ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 те са два вида, тоест три вида адаптери - единият е САТА към ИДЕ - вторият е ИДЕ към САТА - третият - адаптер в двете посоки, т.н. bi-directional. Най-добре търси такъв за да не се объркаш пак. Това на ЕРАта не се вижда какво е точно. Трябва ти това: ИДЕ дъно към САТА диск САТА дъно към ИДЕ диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Ако не си намерил ми цъкни. Имам един двупосочен , пробван -работи. Струваше ми около $7 Turn off this option! GT-I9500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG-23 Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 Този от Ерата е на 99% подобен с този червения от горния пост - двупосочен е и не работи определено. Иначе да прави сте уточнявам - от SATA дъно към ИДЕ хард. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.