Guest Zeno Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 Awe kajete teq bin failove kvo da gi pravq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 Triabva da gi zapisesh na CD. Edna ot programite, koito mozesh da izpozvash za sluchaia e Nero Burning Rom (ima i mnogo drugi). Sled Tova si ia igraesh spokoino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 ne e zadaljitelno da se kaz4va na disk!Mojesh da izpolzvash DeamonTool ne znam dali go ima vav wareza no vav www.download.bg...s nego si pravish virtual cd:)t.e sazdava ti edin otdelen drive koito izpolzvash za igrata bez da e ka4ena na vd za celta trqbva kam .bin faila da ima .cue ili...edin dr fail(v momenta ne moga da ti kaja kak se kazva no shte pogledna kato se pribera v nas) ...ne znam dali moje da se opravish sas neq...v smisul moje da si q 4uval da si rabotil s neq... ne iskam da obqsnqvam zashttotot ako po4na shte izleze 4e obesnqvam kato za maloumnik:) ako imash problemi obadi se shte helpna:) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 ScherZ e prava, moze i taka, samo deto ako imash 5-10 igri na BIN-ove malko ste ti se ponapulni harda. Ako niamash pisachka obache, tova e edinstvenia variant. Ako imash pisachka i dostatuchno svobodni CD-ta mozesh da si go izpechesh i da si igraesh spokoino. Derzai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted April 18, 2003 Share Posted April 18, 2003 ScherZ e prava, moze i taka, samo deto ako imash 5-10 igri na BIN-ove malko ste ti se ponapulni harda. Ako niamash pisachka obache, tova e edinstvenia variant. Ako imash pisachka i dostatuchno svobodni CD-ta mozesh da si go izpechesh i da si igraesh spokoino.Derzai. Ako nqamash zapisvachka nachi : Bin , Iso , Cue , razni takia pomii sashtoto kato FSD file samo che FSD file-a se otvarq s FastCD ili VirtualCD a Bin Iso i Cue s Deamon Tool i drugiq plus e che FastCD i VirtualCD ne bachkat pod Win XP a Deamon tool bachka . a i to FSD-to imashe bugove ama dan e govorim za tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.