vamfan Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 1.GARMIN 3710 BG+ EUROPE- цена 249лв http://picbg.net/u/61639/57053/731723.jpg -Световно известната марка GARMIN Екран: 4.3 инча, 2Gb вградена памет + 4 Gb.карта памет , има карти за: - България - най-новата , цяла ЕВРОПА - нова версия- качени стоянки на полицията и камери за скорост, язовири - Бг говор , бг меню, гласови напътствия, обновен е софтуера до най-новата версия - ДЕБЕЛИНА ПОД 9 mm, BLUETOOTH, ecoRoute™, FM ТРАФИК, LANE ASSIST, АВТОМАТИЧНО ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ НА МАРШРУТА -навигация - перфектен вид и дисплей, на 1 пътувания е, оригинално зарядно 12-24волта, оригинална стойка, кутия и книжки, цената по магазините и е 650лв 2. GARMIN 3760Т BG+ EUROPA- цена 249лв http://picbg.net/u/61639/57053/731724.jpg има карти за: - България - най-новата , цяла ЕВРОПА - нова версия- качени стоянки на полицията и камери за скорост, язовири - трафик приемник - Бг говор , бг меню, гласови напътствия, обновен е софтуера до най-новата версия - ДЕБЕЛИНА ПОД 9 mm, BLUETOOTH, ecoRoute™, FM ТРАФИК, LANE ASSIST, АВТОМАТИЧНО ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ НА МАРШРУТА -навигация - перфектен вид и дисплей, на няколко пътувания е, оригинално зарядно 12-24волта, оригинална стойка, цената по магазините и е 650лв 3.GARMIN 2597LMT BG, EU 5" с бутут -цена 199лв http://picbg.net/u/61639/57053/731725.jpg Голям дисплей 5", бутут за свързване с телефон, има карти за: - България, цяла ЕВРОПА с право на доживотно обновяване- качени стоянки на полицията и камери за скорост- Бг говор , бг меню, гласови напътствия, обновен е софтуера до най-новата версия, няма драскотини по дисплея, има оригинално зарядно 12-24в., НО НЯМА СТОЙКА, ще трябва да си купите универсална за 8лв от всеки магазен за авто аксесоари. ТОВА Е НОВИЯ МОДЕЛ, по магазините е над 500лв добавям 4 GARMIN nuvi 30 ЦЕНА 99лв Екран: 3,5 инча, 2Gb вградена памет , има карти за: - България - най-новата , ГЪРЦИЯ и ТУРЦИЯ - може да добавя цяла ЕВРОПА - нова версия на карта памет 4Gb- за обща цена 109лв- качени стоянки на полицията и камери за скорост- Бг говор , бг меню, гласови напътствия, обновен е софтуера до най-новата версия -навигация - перфектен вид и дисплей, оригинално зарядно 12-24волта, оригинална стойка 5 GARMIN 205 ЦЕНА 89лв Екран: 3,5инча, 2Gb вградена памет, има карти за: - България-най-новата ,Гърция, Турция-нова версия- качени стоянки на полицията и камери за скорост- може и карта на цяла Европа(най-новата) + карта памет 4 Gb за 99лв общо- Бг говор , бг меню, гласови напътствия, обновен е софтуера до най-новата версия- навигация- работи без проблеми, перфектен външен вид има оригинално зарядно 12-24волта, оригинална стойка, за справка- цената по вагазините и е 280лв. - за навигация купена от мен предлагам актуализиране на карти и софтуер на ниски цени, имам и други модели -Пловдив, работя за доставки с ЕКОНТ , наложен платеж и опция отвори и тествай преди да платиш, за да видите какво получавате 0889 266 166 skayp daniboy6663 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Къде мога да я погледна тая от 199 лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Оставил съм координати за връзка с мен, обаждаш ми се и се уговаряме къде и кога. С кола съм така, че ще се срещнем някъде из Пловдив- не е проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 Garmin номер 3 вече има оригинална стойка, за съжаление цената е с 20лв нагоре- 219лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 номер 1 - продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Добавени 2 нови артикула в първият пост номер 4 и 5 - цените са супер ниски Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted December 10, 2013 Author Share Posted December 10, 2013 остана само номер 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.