Jump to content
BulForum.com

Чиповете на видеото

Recommended Posts

а бе момчета има ли възможност software-но да проверя чиповете на видеото (демек с програмка ).. !? ,ако има как ;) ,а ако няма ми кажете как да видя на самото видео .. то е Radeon 9600 Pro

а като е станало въпрос. мога ли да видя на кой производител е картата? върху картата няма нищо написано, а така изглеждат почти всички карти от този тип. по сериен номер или софтуерно или де да знам как. на Рам-а има Heat Sink-ове, така че и него не мога да видя. Някакви идей?

а като е станало въпрос. мога ли да видя на кой производител е картата? върху картата няма нищо написано, а така изглеждат почти всички карти от този тип. по сериен номер или софтуерно или де да знам как. на Рам-а има Heat Sink-ове, така че и него не мога да видя. Някакви идей?

замислял ли се се ,че може да си е на Ати производство ?! ;) иначе за другото нз :(

Za tiq 4ipove, tova s cel da vidish kolko ns li e? Ako znaesh proizvoditelq i modela na kartata, mojesh da vidish na site-a na proizvoditelq. Sega nqmam na razpolojenie Everest, no mislq, 4e i s nego bi trqbvalo da stane sled kato hvashta ns na Ram-a.

Za 9800 pro-to...ami kato slojish driver ot site-a na ati ne ti li izpisva Radeon 9800 pro Gigabyte primerno?

Инсталирай си Everest, това е новото има на AIDA32 и ще видиш пълна информация за графичния процесор и режима в който работи. Производителя на самата видеокарта обаче не се пише никаде

хмм оказа се ,че не са толкова лоши чипчетата .. Samsung 3.3 ns ех .. ся остава само да сложа охлаждане и после яко флашчета ще правя докато не се скапе това видео ;) мерси на всички за "помоща " :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...