lesov Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Продавам това яке - закупено е на намаление от sportdirect за 35 паунда, намалено от 71,99. Якето има поларена подплата отвътре и вероятно държи топло. Пробвано е само веднъж - за съжаление ми е точно, а аз искам да ми е леко широко. Размера му е между нашите M и L (пишеше че е за гръдна обиколка 106-114), дължина около 70 Продава се за 60лв твърдо в оригинална опаковка и с етикети. Може да се пробва разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinelo Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 От Пловдив ли си Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesov Posted October 20, 2013 Author Share Posted October 20, 2013 да пиши ми на лични 13. Забранени са изолирани постове, несъдържащи никаква конкретна информация относно сделката, от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ", "Пиши ми на скайпа" и т.н. По преценка на конкретния модератор, такива постове е възможно да доведат до 'уорн' и мод-режим още при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.