Jump to content
BulForum.com

Продава се Seat Cordoba 1.6 SX 101 коня 98 година

Recommended Posts

Продава се Seat Cordoba 1.6 I

101 коня-данък 30 лв АФТ мотор

98 година 

Ремъка има за още 40 000 км по документи.

Свещи преди 3000 км сменени

Водната помпа също съм я сменял заедно със ремъка.

Съединителя е сменян преди 5000  марка LuK разхода ми беше 400 лв.

Спирачки сменени също преди 5000км.

Mаслото на кутията е сменяно когато я купих. т.е. следващото сменяне ще е след 80 000 км. 

Колата е на близо 200,000 км купих я от приятел на 165,000 надявам се да не е въртял километража  :)

С газова пълна инжекция е струваше ми 1200 лв сменени филтри преди 5000км.

Стерео Pioneer CD/MP3 

Няма климатик.

Има дребни забележки които биха се отстранили за около 150 - 200 лв .

Колата се кара основно в Германия.

Икономична е градско 8-10л (зимата е 10-11) на 100км извън града 7-8. Разхода зависи и от шофьора разбира се. 

Застраховка до; 10.01.2014

Технически преглед до; октомври 2014

Това ми е първата кола и съм много доволен от нея и също и много сам се грижил за нея.

Продавам я защото ми трябва вече по-голяма. :)

Колата е в България

Успех първият печели както винаги :)

Цена 2200 лв 

Телефеон за връзка 0883406083 Боби

Благодаря на колегата 

DenisBeljata

За въпросите 

Съжалявам за двусмислиците за свещите(преди три месеца са сменени но и пътя ми е 1600км за това съм писал да речем 3000 защото аз винаги сменям консумативите по рано от нормалното )  вчера се прибрах от германия и след 17 часа път без спиране съм не съм написал някои неща правилно.

Колата я имам от 4 години и досега не ме е оставяла с Бг номера е.

2 години съм бил със нея в Германия смятам че е важно да се знае защото имам голяма разлика от към горива  и пътища :) като на едната снимка се вижда 6.5л (7л на 100) при 120км/ч с газ зареждана в Германия и след Хърватска се качи на 7.5 въпреки (8л на 100) :)

И мотора е много запазен и тих както сами можете да се уверите на място ако някои има интерес :)

а и ремонтите са козметични за хората искат които да е не само перфектна технически но и външно те са 

пребоядисване на преден капак има две малки но дълбоки черти

тавана и той е за нова боя но ако някои иска да мине по тънко може и да го пастира джантите може да се боядисат и те но не им трябва изправяне.

Edit: Днес направих техническия преглед на колата казаха,че няма тампони и амортисьори за смяна :)

Mod: Не е желателно да пускаш пост след пост, освен ако няма редукция на цената или генерална промяна в условията на продажбата. По тази причина (и след получен рапорт) слях двата поста в един.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...