DenisBeljata Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Здравейте, Търся алуминиева плоча (шина) минимум 10 мм дебела и 100 мм широка, марка Д16 - за машинна работа! Може и да е с ширина по-голяма или по-малка от посоченото. Трябват ми няколко различни парчета, така че приемам всякакви предложения. Втора употреба също върши работа. Предложенията с точни размери моля. Цена - нека е по-ниска от фирмите за метали Приемам и идеи за места с ниски цени! Хубав ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Аз скоро търсих подобно парче рифелова алуминиева ламарина и намерих в един пункт за скрап срещу едно PVC бира,но да знаеш голяма мръсотия е там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted October 7, 2013 Author Share Posted October 7, 2013 Благодаря за бързата реакция и за инфото. Можеш ли да ме ориентираш къде е този пункт? Хубав ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Здрасти ето това парче алуминий имам 12мм дебелина и размери на снимката. Ако ти върши работа 5лв. и е твое. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted October 7, 2013 Author Share Posted October 7, 2013 Благодаря за предложението, но не ми пасва. Хубав ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Аз специално си взимам цветни метали от Алброн и Гаро 2004. Имат всичко,но трябва да ровиш в балите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.