cmdj7 Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Здравейте ! Предлагам Ви абсолютно нов смартфон на Lenovo ,модел Lenovo A820 ! Това е един от най-добрите и обсъждани четириядрени модели на Lenovo - аз лично използвам Lenovo S750 ,а имам и двуядрен 4"-ов Lenovo A660 ! Телефонът е с Android 4.1.2 операционна система ! Свободен за употреба с карти на всички Оператори ! С фабричният си заряд на батерията е ( моля Ви спазете препоръчваните няколко цикъла на разряд /заряд за влизане в нормален режим на батерията ) ! Телефона е в пълната си фабрична окомплектовка ! Към нея са добавени протектор за дисплея и силиконов кейс ( удобен е ) в черен цвят ! Телефона разполага и с меню на Български ( ще бъде изпратен така ) ! ПРОДАДЕН !!! Макар да е против личните ми правила ,вижте снимките в тази моя обява - http://prodavalnik.com/lenovo-a820---chisto-nov-smartfon-nalichen-i32458547 Ще получите пратката в същият вид като на снимките ми - грижливо опакована и поставена в по-голяма здрава кутия !!! Намира се в гр.Плевен и ще бъде изпратен единствено с ЕКОНТ и дадени права за преглед и тест преди заплащането му ! За контакти ,моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg Гарантирам за коректно поднесена информация и автентични снимки !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.