maistor Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 От старите пластмасови ресторантьорски столове с метални тръбни крака които се свалят. Облегалката е или на решетка или в долния край на кръста има продълговат овален отвор. Трябва ми само пластмасовата част, която трвбва да е в добро състояние т.е. да няма спукано или да не е изгоряла от слънце и пр. защото ще се използва за работа по алпииски способ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 И за да висиш от 20 метра си търсиш стол втора ръка?! Майстор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Мисля, че такива нови е невъзможно да се намерят. От друга страна, по разни селски хоремагове, има такива столове, които само събират прах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 Мисля, че такива нови е невъзможно да се намерят. От друга страна, по разни селски хоремагове, има такива столове, които само събират прах. Каза му го...оставам безмълвен ! А и не вися от 20, а в Пловдив от 3-4 до 60-70 метра, а колко съм майстор могат да кажат клиентите ми , а не той ! Ако искам и фотьоила си мога да закача и да работя...но за сега предпочитам този вид столове и смятам,че е подходящо мястото за да си намеря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 И за да висиш от 20 метра си търсиш стол втора ръка?! Майстор... От къде си вися и на какво ще седя си е мой личен избор! А ти недей да ми окавичкваш майсторството без да си го изпитал...или поне чул за него! Я ми препоръчай за целта стол първа ръка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.