Jump to content
BulForum.com

Купувам стол.

Recommended Posts

От старите пластмасови ресторантьорски столове с метални тръбни крака които се свалят. Облегалката е или на решетка или в долния край на кръста има продълговат овален отвор.

Трябва ми само пластмасовата част, която трвбва да е в добро състояние т.е. да няма спукано или да не е изгоряла от слънце и пр. защото ще се използва за работа по алпииски способ!

Мисля, че такива нови е невъзможно да се намерят. От друга страна, по разни селски хоремагове, има такива столове, които само събират прах.

Мисля, че такива нови е невъзможно да се намерят. От друга страна, по разни селски хоремагове, има такива столове, които само събират прах.

Каза му го...оставам безмълвен ! А и не вися от 20, а в Пловдив от 3-4 до 60-70 метра, а колко съм майстор могат да кажат клиентите ми , а не той ! Ако искам и фотьоила си мога да закача и да работя...но за сега предпочитам този вид столове и смятам,че е подходящо мястото за да си намеря !

И за да висиш от 20 метра си търсиш стол втора ръка?!

Майстор...

От къде си вися и на какво ще седя си е мой личен избор! А ти недей да ми окавичкваш майсторството без да си го изпитал...или поне чул за него! Я ми препоръчай за целта стол първа ръка... :notify:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...