bogidar Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Продавам проектори HP vp6111 - 3бр. 800x600,1500 Lumens, 2000:1 Contrast, 3.0 kg, DLP Projector пълни характеристики: тук Картината и на трите е много добра. Външно по корпуса имат козметични забележки - надрасквания, ужулвания и т.н. Все пак ще се гледа картината а не проектора. Един такъв проектор е идеално решение за бюджетно домашно кино или презентации. Може да се проектира директно върху светла на цвят стена. С други думи не ви е необходим прожекционен екран. Аз имам възможност да разпъна изображението с диагонал над 3 метра и усещането в затъмнена стая е наистина като на кино. Взимал съм го от Англия - разпродажба на старо училищно оборудване. Отстранин на два от проекторите е останал заключващ механизъм. Може да се види на снимките. Проекторите са без кабели и каквито и да е аксесоари. Който има въпроси да пита! Цена: 150лв./бр. Пловдив 0897 954 838 Трите проектора изглеждат така /с минимални разлики в козметичното състояние/: Така изглежда проектираното изображение: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.