avelina Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Моя приятелка спешно търси хора за работа в Германия. Квартирата ще е безплатна, ще има и договор... Ако някой се интересува, нека пише на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Edit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted September 18, 2013 Author Share Posted September 18, 2013 Адски натоварена съм в службата напоследък, работя денонощно, не ми се събират и по два-три часа сън, взе да ми прилошава от преумора... Не, че дължа някому обяснения... Може обявата ми да е прозвучала тъпо, не съм претендирала да е научен труд... Нито пък, че човек трябва да припадне, щом чуе, че става въпрос за страната, просто споменах, за къде става въпрос, има значение, дали ще е в Германия, Канада, Мароко или Зимбабве... Отговорих на всички, които проявиха интерес. Все пак ще уточня това, за което ме помоли моя приятелка: В момента се търсят спешно да заминат две сериозни жени/момичета за работа като барманки в заведение за нощна смяна; има игрални автомати, шефът бил сериозен и свестен човек. На момичетата се предлага заплата от 800 евро, плюс безплатна квартира, естествено, бакшишите са за тях, около 30 евро средно на смяна, осигурява им се договор, а ако не знаят езика, им се плаща и тримесечен курс с диплома. Приятелката ми е там с мъжа си, ще им помага и ще отговаря за тяхната безопасност. Градчето е малко, много спокойно, на 80 км. от Франкфурт. Очаква се всеки момент пак да се търсят и места в строителството, вече помогнах на двама познати да заминат, работят си и са доволни, всичко е наред с плащането, започват от 850 евро стартова заплата с договор, безплатна квартира и храна. Парите не са много, но поне се плащат редовно и няма проблем от тази гледна точка. Очаква се също така и около Нова Година да сключат договор с някакъв завод, така че тепърва ще изскачат още работни места. Между другото, жените, които заминат да работят като барманки, имат уверението, че в най-скоро време ще им се помогне на мъжете/приятелите им с работа в строителството, ако желаят. Това е. Пишете, ако имате интерес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apolonov Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Добре,харесва ми офертата ви но искате ли комисионна преди да се замине и общо взето какви са ви изискванията към работниците преди и след тяхното заминаване ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted September 27, 2013 Author Share Posted September 27, 2013 Комисионни НЕ взимаме нито аз, нито приятелката ми в Германия! В момента се търсят строители, които могат да зидат и шпакловат! Ако има такива да пишат тук или на ЛС. Изискванията са да са съвестни, отговорни, трудолюбиви и да не пият...алкохолици НЕ искаме! Да не са кавгаджии и избухливи това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.