Jump to content
BulForum.com

Полицията

mashev

Мнението ви Полицията  

105 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ако ти се наложи случайно да ходиш в полицията да подадеш жалба-кофти батка,изгаряш с много време и най-накрая нищо.Катаджиите-е тези са най-зле.Толкова алчни копелета не съм виждал.Все гледат да ти запнат някой лев.Веднъж ме бяха спряли за някаква проверка и се наложи да разтоваря целия багажник/имаше някакви кашони/,за да им покажа аптечка и глупости.Та имаха идеята да "направим нещо",за да не разтоварвам.Ама аз съм си пич и си разтоварих и ми стана гот да им гледам жалните физиономии.И винаги предпочитам да ми пишат фиш,вместо да им дам 10-20 лева.По-добре да ги дам на държавата отколкото на някаква шибана хиена.Та не са от най-съвестните служители полицаите.

Лошо, всички са подкупни и неможеш да разчиташ на тях.

не само тва ами и мафия от горе до долу :angry:

свесни полицаи е се едно да търсиш игла в купа сено, то като сичко около тебе е корумпирано наедно с началника как да вирееш :woot

Значи миналия ден пред работата ми една кола тръгна през просото напред в еднопосочна улица/естествено не в посоката която трябва/ и след нея и една друга, обаче не видях защо на тази отпред и се наложи да спре и тая отзад явно не спазваше дистанция и се нахакаха/оправиха си само броните и единия фар-нищо страшно/. Та скъпите Катаджии дойдоха след час и половина на всичкото отгоре и те в нарушение през еднопосочната/кво кат са катаджии-нали и те даже най-вече те трябва да спазват закона/ и докато пишеха акта още две коли минаха под носовете им в същата еднопосочна улица отново в обратна посока а те не им обърнаха никво внимание. Да не говорим скоро как ми разправяха кат видели два черни джипа мерцедес как се обърнали с гръб към тях двамка катаджии-миличките нейсе не видели никви нарушения по тоя начин и джиповете спокойно си отнели предимството на колите в един завой.

А за полицията направо не ми се говори-още си спомням за двама братя от Пловдив единия от които обикновен полицай, а другия внасяше коли втора употреба/и кой знае какво още ;) / да се поздравяват с прокурор от София/това ми се случи в предната работа - бившия шеф викаше че били голяма мафия тия браточки и между другото той на ченгета пари не вземаше никога/. И какво ли още не съм виждал и чувал.......... и това са все "дребни" нещица за пред хората - иначе не се знае наистина ама според мен полицията си е истинската мафия за обикновения човечец в България.

Познавам двама служители на реда. Единия е непоправим тъпак и селяк. Не може да каже две смислени изречения едно след друго.

Вторият е точен пич. Завършил е английската. Интелигентен човек. Станал е полицай, защото вярва, че може да допринесе с нещо за доброто на хората. Уважавам го и се радвам, че се запознах с него!

Оле оле оле ОЛЕ! За онея мизерници от общинска полиция въобще не ща да слушам! Дигнаха ми колата без наличието на какъвто и да е знак. Казаха: Сега трябва да платите 30лв транспортни разходи , а акта ( без отнемане на точки) щял да е към 10-15лв. В случай като моя - мога да обжалвам но резултата ще бъде премахване на акта ( без транспортните разходи 30лв) . И реших , че ако реша да права нещо трябва да ги съдя , ама се отказах то за 30лв да пикаеш срещу вятъра???:)

Иначе полицайте що годе си вършат работата , пък и някоя ВОДЧИЦА - голяма работа!!! :)

С кражбите, наркотиците и убийствата се справят що годе добре. Допре ли обаче до някакви катаджий, дето не правят нищо друго, освен да припечелевт на дребно от някой, който е превишил скоростта, смятам че всички се досещате. Полицията в България е възпрепятствана да си върши работата от много други корумпирани институции.

И винаги предпочитам да ми пишат фиш,вместо да им дам 10-20 лева.По-добре да ги дам на държавата отколкото на някаква шибана хиена.Та не са от най-съвестните служители полицаите.

Няма никва разлика дали ще ги дадеш на полицаите или на държавата.В първия случай ако ги дадеш на държавата фактически ги даваш на прасаетата(така де депотатите).А ако ги дадеш на полицаите,тогава пълниш тяхните гуши.Така че няма почети никва разлика.

Най ме дразнят полицаите когато земат да се ебават и да злоупотребяват с правата им.Бахти седя си в махалата, идват 2 патрулки и ми искат лична карта щото беше 10:04,а вечерния час е 10:00.А колко са корумпирани не ми се говори.

Сега се сетих за още един случай.Веднъж дях излязъл с приятели на главната обаче на единият от приятелите ми му откраднаха телефона.Тръгнахме да търсим някой полицай и намерихме.Казахме му че на приятеля ми са му откраднали телефона,а ония вика"Аз к'во да направа?!Я ми се махайте от главата!"Качи се в колата си и замина. :angry1 :angry1

С кражбите, наркотиците и убийствата се справят що годе добре. Допре ли обаче до някакви катаджий, дето не правят нищо друго, освен да припечелевт на дребно от някой, който е превишил скоростта, смятам че всички се досещате. Полицията в България е възпрепятствана да си върши работата от много други корумпирани институции.

Само погледнете какви ги говори главният секретар на МВР, повече няма нужда от коментар.

А пък Gamen, това са хора, които едвам си взимат държавните изпити в юридическите факултети, изпитната комисия си прави гаргара с тях, а пък реват после, че "съдът пускал" разбойниците. То не става само с шамари и шутове да събираш годни доказателства в едно наказателно производство.

За съжаление, ако не си юрист, трудно ще се ориентираш в наказателното право. Под "пускане" бат' Бойко има предвид промяна в мярката за неотклонение, а пък тя не е само "задържане под стража" и в закона е посочено коя мярка в кои случаи се налага. Така че не е добре човек да се изказва неподготвен като него.

Мен лично много ме дразни, когато полицаите си позволяват отношение към гражданите, като че ли са им нещо задължени. В края на краищата, от нашите данъци те взимат заплата. В Щатите, когато имаш проблем, питаш полицая, а у нас дали е така?

Преди време ми откраднаха телефона от работното място, имаше и свeдетели който са видели заподозряния (в сучая махленския наркоман) да се навърта около телефона ми и да изчезва тичешком от залата. На другия ден отидох да подам жалба, на по-другия ден ме извикаха със сведетели, хванаха го тоя наркоман, но нещо не искаше да си признава, не знам кво са го правили в ареста, но не само че си признал за телефона, но и за още 2-3 автокасетофона и още някви телефони. На другия ден го завели в магазина кедето ми бил продал телефона и го иззели. Казаха ми, ще ми върнат телефона до 10 дена и щели да го осъдят по бързата процедура... Е не беше съвсем така, върнаха ми го след 22 дена, но аз пак съм доволен, само не разбрах дали са го осъдели гадното копеленце.

Като цяло полицията е много корумпирана, но отвреме - навреме си вършат задълженията :)

Korumpirana ili ne,da vzemat pone malko po-byrzo da se otzovavat kato im se obadi 4ovek-ot koli pone ne mogat da se opla4at.Vednyj pred nas okolo 10 4oveka prebivat 1.Maika mi se obajda na policiqta i kazva,4e napravo 6te go utrepqt,a to naistina e taka-baq sa go bili. Po telefona i kazvat,4e 6te doidat do 3 minuti i... idvat sled 30.Dobre 4e nqkakyv sysed mu se pritekal na pomo6t,4e ina4e pi4yt e bil dotam!!!

Е май доиде времето и аз да ви разкажа мойте прживявания.

Ситуацията е следната, бяхме на центъра и аз си пинах малко, и тръгваме да се пребираме, в колата се качваме 6 човека, и в подлеза на пощата, хоп куки, и аз като голям късметлия ме спират. Слизам аз от колата, ама спек голям и куката ми вика абе ти тея ша ги издушиш вътре, обяснявам му че е късно и студено и че 2 ще ги остава на Света петка, тои се мръщи нещо, вика пил ли си? И аз по рефлекс викам не, и тои вади уредчето и вика надувай, духнах аз и показа 0.38 а аз нямах си никакжа идея какжа е нормата и си мисля че съм я превишил, и онея почнаха , на кои е колата(тя беше на бащата), отижаи да му звъниш да дойе да си е прибере.и е такива глупости и като видяха че не става почнаха ми ся ша трябва дате глобим и аз викам ми глобяваите. поне 30 минути се опитваха по всякакъв начин да отскубнат някакви пари от мен, ама аз съм твърд и си викам на полицай подкуп НЕ, и знаетели кво стана накрая, подавами единия книжката и вика аи бегай.

Втори случай, сигурно на почти всеки му се е случвало за съжаление да му източат бензина или откраднат гумите(на мен и двете), и двата пъти подадох жалба до местното РПУ но резултат никакъв(сигурно още с приемането на жалбата са я изхвърлили.)

Върхъ на всичко беше миналата година, един идиот от съседния блок си нави на пръста че съм си сложил гаража на неговото място и след като не успя със заплахи да ме накара да го махна, реши проблема сам, той е шофиор на камион, и през ноща дошъл с влекача(без ремаркето) и избутал гаража заедно с намиращата се вътре кола на около 2 метра назад. ее бог ми е свидетел на другия ден незнаина сила ме спря да го прата на рогош.

Като примерен гражданин подадах оплакване в РПУ-то(въпреки че там 2 дена неможаха да се разберат към пътни произшествия ли да го пуснат или към разрушаване на имущество), и получих уверението че до 2 дни 6те ни извикат в РПУ-то за разпит и да разпозная дали този които съм посочил като извършител е същия човек. Еми мисля че е излишно да ви казвам какво стана, все още си чакам, и се чудя кой ден ще започна да раздавам правосъдие, щом няма кой друг да го прави.

А като за последно съвсем на кратко, стойм на заведение в центъра, пияница ни досайда, звъня 4 пъти на 166 и те казват изпратихме хора до6лиса нищо такова е нямало, и в момента в който вклучих в разговора името на един подполковник от полицията, и хората от среща започнаха да прехвърлят топката от един на друг като последния в веригата, при запитванв от моя страна да си каже името и званието просто ми затвори.

Е сега ако някои кажи че полицията в БГ си върши работа браво на него, аз до сега съм нямал такъв случай(а за разказване имам много,как чаках КАТ 2.5 часа одвън при минусуви температури).

Айде и да невисе налага да опирате до нужда от тях.

se6tm se za edna slu4ka kogato napisaha akt na edin moi priatel koito izob6to ne be6e v dvijenie a be6e parkiral kolata :blink: ama tva be6e mnogo sme6no izvednaj idvat iskat mu knijka,apte4ki i tem podobni a na men mi vzeha li4nata karta i mi kazaha da ida da si q vzema ot raionnoto :angry: a znam 4e nqmat pravo da q vzimat :angry:

уважавам ги за това ,че бият яко мангалите ... ,но изключително тъпи са катаджиите ... тъй като им дават най-малко пари на тях и те са възможно най-неуспелите полицаи те го изкарват на шофьорите

ebasi tupite kuki zaqjdat se za gluposti otnasqt se grubo kam horata(f nekoi sluchei si previshavat i pravata) super korumpari sa i sa tupi kat leiki(ama ne sichki) chesno kazano gi mrazq sichki do edin shibani shapkari :angry: :angry1 :pirate

now playz Sodom-Fuck the Police

бе уж си вършат работата.

е днес бяхме седни приятели из града.Бяхме се забили из разни малки улички,и случайно засекохме една патрулка.Патрулката ни следеше две улици,после ни треснаха палката да видят кои сме ние.

аве има ги всякакви има и корумпирани и не има и свястни и не мисля че повечето са добри :) но пък никой не отказва като кажеш няма ли някакъв друг начин като те хванат за привишена скорост да кажем поне аз такива наблюдения имам де може и някой да отказват кой знае :0

Онзи ден се прибирахме от море. Поради недоглеждане (мое, признавам си :) )

си купихме билат във вагон за пушачи, въпреки, че заради детето ни винаги пътуваме във вагон за непушачи. С нас се качи и един младеж с грамадна раница и седна в купето ни. По някое време изчезна, както се оказа по-късно,заради детето отишъл във вагон-ресторанта, за да си пуши спокойно. Аз се засуетих да го търся, че се притесних да не е някой бомбаджия, и го намерих да си пие бирата човека. А през цялото това време в СЪСЕДНОТО купе двама милиционери спяха като порове. И това при положение,че по света се гърми през ден, и че нас също ни заплашиха вече . Това да се разходят , да питат - тая раница, дето стои над празна седалка, ваша ли е, на кого е, преди колко време изчезна тоя човек и прочее - хич. Гледат си рахата и друго не ги интересува.

Ей това са нашите пазители на реда. Машинки за лайна. Съвършено безлопезни.

И нека да не си говорим за честните, неподкупните и прочее сред тях. Не вярвам да виреят там. Нали всички сме гледали Серпико ...

Ха със здраве!

Преди 2 часа минах през кръстовището на Ленинград и светофара не работеше.А както знаете това е супер натоварено кръстовище.Обадих се в полицията и им казах.Преди малко пак минах и нямаше нито ченгета,нито светофара работеше...Какво да кажа повече

Били са ме.Но е имало за какво.Пречи бюрокрацията.Пречи и корупцията на високо ниво.Съдебната система е кофти.Следствието-засрано. :angry:

Мен също ме арестуваха веднъж.Но нямаше да какво.Просто бях попаднал на дъщеря, чийто баща е полицески патрон.Е аз подадох жалба.Те си платиха цената за дяволъка.Но въпреки всичко смятам, че БГ полицията е на много високо ниво.Ако има мало по-качествени закони всичко щеше да е на ниво. :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...