Paston Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Здравейте, търся някакво колело, за предпочитане да е "бегач" и за предпочитане да е в движение, знам че за тези пари няма да е перфектен . Обявата важи за Пловдив.За контакти: 0895677754 или skype: pol_bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Имам 2 колела за продан, но са байкове. Едното е Лидер-Доберман - 120 лв (боядисано е металик "червеникав-шоколад", уникална на цвят автобоя, която няма как да ти опиша докато не го видиш), два амортисьора, 18 скорости и вело-компютър. А другото е с твърда рамка, златист металик, 15 или 18 скорости беше, но точно не помня, понеже малко съм го карал - 90 лв. Двете за 200 лв. И двете изглеждат като нови - купувани са "втора ръка" и съм ги боядисвал с автобоя с втвърдител. Продавам ги, защото скоро време няма да имам нужда от тях. edit: Извинявам се, но чак сега забелязах, че си писал до 50лв , ама там в подзаглавието рядко гледам какво пишеш. Чак след като поместих постта се усетих по думите ти "...че за тези пари няма да е перфектен", но и без това обявата ти е все още най-отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paston Posted September 14, 2013 Author Share Posted September 14, 2013 Мерси за предложението, но ми идват скъпи. Аз намерих вече колело и темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.