Brat4ed' Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Na men li4no ogromna 4ast ot me4tite mi se sbadnaha, a za ostanalata 4ast vse oshte rabotq ama taka kato gledam mai dosta napredvam. Predi ne misleh 4e me4tite se sbadvat i, 4e te sa samo za da jivee6 v edin izmislen po dobar za samiq teb svqt, ama sega smqtam, 4e sbadvaneto na me4tite e ne6toto za koeto jiveem, a tea koito nqmat me4ti te sa jivi murtavci . "Nqma nevazmojni neshta" - "Vervaite mi" <{POST_SNAPBACK}> между другото винаги съм поддържал теорията, че колкото по-реални са мечтите толкова по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Мечтая за мир и спокойствие.Искам един ден в който всички да са доволни,щастливи и усмихнати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 ...Някой ден да играя в Барса на мястото на Пуйол или в Юве на Канаваро Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Знам какво е мъчението, но... по този начин показваш на себе си и на човека, когото обичаш, че искаш да си близо до него не заради твоя себичен интерес да си гушкан и целуван, а защото другият е толкова важен и ценен сам по себе си! А рано или късно във всяка връзка преминава "патологичното" състояние на влюбването и остава най-хубавото - разбирателството между две души. Да имаш връзка, за която преходните неща нямат значение - ето, това заслужава да бъде мечта! <{POST_SNAPBACK}> Не става въпрос за интереси, а за чувства. Аз се уморявам да не бъда забелязван от обекта на любовта ми. И още нещо много важно е, че желанието да имаме това, което нямаме, ни пречи да оценим това, което всъщност имаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Знам какво е мъчението, но... по този начин показваш на себе си и на човека, когото обичаш, че искаш да си близо до него не заради твоя себичен интерес да си гушкан и целуван, а защото другият е толкова важен и ценен сам по себе си! мечта!<{POST_SNAPBACK}> Това си е душевен мазохизъм, още повече когато неоценяват това, което предлагаш дори и нищо да неискаш в замяна. Не става въпрос за интереси, а за чувства. Аз се уморявам да не бъда забелязван от обекта на любовта ми. <{POST_SNAPBACK}> Можеш ли обаче да промениш чувствата си? Аз немога. И още нещо много важно е, че желанието да имаме това, което нямаме, ни пречи да оценим това, което всъщност имаме. <{POST_SNAPBACK}> Да, но когато нямаш нищо, добре разбираш какво точно искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 да мога да права така: Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Мечта и реалност трудно се срещат.Ако пък се срещнат,все едното ще ти избяга...мечтая си ама тайничко,а кой знае,някой ден може да ме огрее щастието! А това,за което мечтая е тайна!Сега да го кажа и някой друг да вземе да си го замечтае...а не не Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Искам да си намеря свястна приятелка,с която да споделям всичко! - това ми е мечтата...най-съкровенната мечта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Искам да играя в Милан като нападател, а партньорът ми да бъде Шева или Петров ! P.S. И на една Lada Revolution съм съгласен...или Lada Roadster... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Мечтая си да бъда фанатик... доста по-прав бих се чувствал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RainboWHunteR Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Напълно те разбирам Eclipse и аз винаги съм завиждал на selfrightness-a на тези хора... Но за което се усещам че мечтя напоследък е една колибка в Хималаите, половин дузина якове и една жена да ги дои... Е...мечтая си и за световен ред...и за легализация на леките наркотици...както и за България на три планети...все хубави неща.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Мечтата ми беше да стана футболист,но... а другото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Мечтая си да мога да се кълча като Алфредо Торес! Viva la salsa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Мечтая си да мога да се кълча като Алфредо Торес! Viva la salsa... <{POST_SNAPBACK}> Аз казах ли нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 В момента си мечтая след клетвата да ме разпределят в Пловдив.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Аз си мечтая да намеря някой, който да ме обича поне наполовина колкото сега обичам Нея. В момента си мечтая след клетвата да ме разпределят в Пловдив.............. <{POST_SNAPBACK}> А дано, стискам палци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 за какво мечтая ли......... ми за едно порше,една къща в хаваите и за Дженифър Лопес Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 аз пък вече за нищо не мечтая. постигнал съм много от детските си мечти, другите съм ги надраснал и вече нямам към какво да се стремя. безпътицата е гадно нещо и гледайки подписа си осъзнавам всеки път, че всъщност нищо не искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 за световен мир, хармония между хората и природата, да няма глад... доброто да надделее! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 за световен мир, хармония между хората и природата, да няма глад... доброто да надделее! <{POST_SNAPBACK}> Майка ти и баща ти да са ходили на Уудсток през 70-те??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dayo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 за световен мир, хармония между хората и природата, да няма глад... доброто да надделее! Майка ти и баща ти да са ходили на Уудсток през 70-те??? Какво притив хипи движението? И аз по принцип си мечтая за усмихнати и щастливи хора, за повече разбирателство.... между хората и към всичко живо което ни заобикаля, за повече радост отколкото злоба, за повече милосърдие отколкото алчност и наглост, ех мечти А сега точно си мечтая, да не се намирам на бюрото си, а някъде на път, където и да е, дори и само да пътувам без крайна цел за момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 аз пък си мечтая тъпия гъз да умре от злобата и нещастието си,гадната хлебарка Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 аз пък си мечтая тъпия гъз да умре от злобата и нещастието си,гадната хлебарка <{POST_SNAPBACK}> Ами.. всеки сам си кове съдбата. Като се занимаваш с такъв тип хора... част от вината става твоя. Мечтая си да жените с които излизам от време на време, да ме приемат за нещо повече от приятел, някога. При условие че това стане от самосебе си, разбира се. Зор не трябва да даваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Мечтая за к'ви ли не неща като почна от пари,жени,разбирателство,приятели,любов(отделно )и не на последно място здраве.Също така мойта най-голяма мечта е да полетя.Май звучи тъпо ама е така.Искам да се рея из облаците.Не веднъж съм скачал от нашия 5 етажен блок(ама на сън ) За съжаление даже и на сън падам на земята .Но един ден ще дойде моя час когато своя полет ще направя и аз (не се опитвам да копирам песента просто така ми хрумна) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Мечтая да синхронизирам торсионното си поле със ефира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.