SiLvEr40 Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Мечтая си за едно такова : Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Напоследък твърде често се заглеждам по тази къщичка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Прилича на нещо, поектирано от Hundertwasser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Инспирирано е от него. Двама души са я посртоили за четири месеца с подръчни средства, изцяло естествени материали. Около 1000-1500 часа труд, около £3000, като в цената е включена и фотоволтаичната инсталация... Тези също са прекрасни, макар и бетонни: Строят ги в Швейцария Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Малко офтопик http://villageofjoy.com/50-strange-buildings-of-the-world/ схванах са баси къщите Долу в related topics има част 2 и 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Валя, тая къща по-горе хобитската ми е много интересно каква й е "подръчната" хидроизолация на покрива. Иначе е много сладка. Между другото и обзавеждането й трябва да се прави с подръчни средства, защото нищо стандартно не би паснало в тия форми. Швейцарските къщета също са много сполучливи. Обаче съм сигурен че е голяма веселба като дойде време за обзавеждане на такъв дом Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Не знам за поддръжката но така ми е втръснало от тези панелни истории че ми се повръща вече от "градски пейзажи". Толкова е приятно да има къде да си спреш погледа на нещо красиво а не поредната олющена бетонна стена... Река Марица е малко по-добре но и тя не е река като река а има на места по някое малко блато вътре, полу-срутена е дигата... не знам ще се оправим ли някога или ще си е същата кочина и след 50 години.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.