Herbye Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 мечтая си : Elisha Cuthbert да ми е съседка.....ама съседка като онази в The Girl Next Door ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Вече започнах да си мечтая за по-топло време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Вече започнах да си мечтая за по-топло време А аз за по-студено. Шибания сняг почна да се топи Редакция: Какво ми направи впечатление... В тази тема: Мечтая да дойде деня, в който няма да ме мързи!!! В темата за мислите:Как се нарича човек, който не може да работи ефективно, ако не е под напрежение? Интересно, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Мечтая си двама от най-добрите ми приятели най-после да излязат от депресиите си, да се стегнат и да спрат да ме притесняват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 За спокойствие и сигурност. И ако скоро не си ги получа, ще има тежки, едностранни скандали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 За свобода,пълна..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 За свобода,пълна..!! Това е илюзорно понятие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 За ново жилище, че това нещо ми намръзна вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 ...да си намеря майстора :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Да успея да си взема изпитите след цялата тази липса на време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 мечатая си по-бързо да минат 2та месеца и да отида на планина някъде за 1 седмица с новото ми АТВ и много каси бира и следващата ми детска мечта искам в следващият ми живот да съм грил а всички жени да са кокошки Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 искам в следващият ми живот да съм грил а всички жени да са кокошки punk.gif Това си го замислил идеално, да ги качваш по няколко на шиша. Иначе АТВ.-то е много яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanara27 Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 iskam vsichkoooooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 най-накрая да си намеря свястна стая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Искам си новата машинка колкото се може по-скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 скорпионе гледам че са ти редактирали поста , моя също е редактиран ама все не мога да се примиря да те питам , ти да не си се смахнал нещо ? или бащати е купил всички планини и гори в българия та да ми казваш къде да карам и къде не ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 скорпионе гледам че са ти редактирали поста , моя също е редактиран ама все не мога да се примиря да те питам , ти да не си се смахнал нещо ? или бащати е купил всички планини и гори в българия та да ми казваш къде да карам и къде не ...... Абе веднъж и тАнтарес да е прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 само не мога да се сетя какво е прав , мога да си карам където си поискам и когато си поискам това дали разрувашам си е мое лично решение и както бях написал по-горе ми е все тая някой какво си мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Драги съфорумци...нека не се разпалват отново спорове и да се измества темата настрани. Не ми усложнявайте отново работата да редактирам и трия постове...предостатъчно съм зает с 'търговския' раздел, а и си имам предостатъчно лични ангажименти. Отдавна обмислям да отворим една специална тема за спорове и караници и в момента, в който се появи подобна ситуация, да местя постовете на спорещите там за сеир на останалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Ммм. В момента ми се иска да съм някаде из Канарските острови с жена ми, да си пием коктейли да си мързелувам на воля. Това е нещото което едва ли ще ми се случи пак в близките 2 а може би 3 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Мечтая си за ползотворен сън, а не да се будя сутрин по-скапан и заспал от вечерта. мога да си карам където си поискам и когато си поискам това дали разрувашам си е мое лично решение Да ама не. Утре като ти изскочи някой колега с дебелия кочан за глоби, набързо ще разбереш, че можеш да си вандалстваш само в частен имот Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Мечтая си за ползотворен сън, а не да се будя сутрин по-скапан и заспал от вечерта. Присъединявам се. Искам сън. Поне четири часа. На отворен прозорец, свеж въздух. Споменах ли и легло?!* [/size]__________________________________________________________ *От около месец спя на фотьойла. И сутрин всяка костица ме боли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Това е темата за нематериалните мечти нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 За всякакви доколкото имам аз наблюдения. Искам, искам...да намажа Франческа Лодо с фъстъчено масло и после... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Искам, искам...да намажа Франческа Лодо с фъстъчено масло и после... ... Jelly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.