LPFC Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 За ей такава мушица... мога да ти подаря - все пак лабораторните мишки са по левче мечтая си за 250 000 в злато.сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 мога да ти подаря - все пак лабораторните мишки са по левче Само дето е плъх Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 За кво мога даи мечтая.........е как за кво - да притежавам верига от 5 звездни хотели и някоя сгодна Адрина Лима да кажем Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Темерутите да се самоунищожат :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 За кво мога даи мечтая.........е как за кво - да притежавам верига от 5 звездни хотели и някоя сгодна Адрина Лима да кажем хм, фасулска работа, аз мечтая да разбера тайната на вечния живот Мечтая си да не съм толкова мързелив, когато дойде сесия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Мечтая си за собствено куче, порода Ердел Териер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Това ли бяха кучетата, които нямат рецептори за болка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Това ли бяха кучетата, които нямат рецептори за болка? не мисля. конкретно за териерите съм сигурен дори. чувал съм подобни истории и за питбулите/доберманите/ротвайлерите, но не вярвам да са истина. според мен всяко куче си има всичко, просто някои могат да обичат така че и болката да интерпретират като знак за обич, а други просто да я пренебрегнат. всичко е въпрос на възпитание и тренировки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Със сигурност имат рецептори за болка, поне тринайсетте представителя на тази порода, с които съм имал близки контакти. Но е истина, че са изключително болкоустойчиви. Случвало се е да разберем, че мъжкарят си е порязал лапата едва след локвите кръв, които оставя след себе си... С много куцане мъжкият ни си ходеше, след една контузия, която след повторни рентгенови снимки се оказа, че е била счупване на раменна кост... Не съм го чувал да скимне. Проблем ни беше да разберем, че има някакъв проблем с тях, поради простата причина, че не показваха болката и страданието си. Докато не умря, никой от нас (с изключение на мен и мрачните ми предчувствия) не мислеше, че женската ни е болна сериозно, дори и ветеринарят. Просто не беше боледувала до тогава... Редактирано: Earthwalker, да, това е често допускана от мен грешка, благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 За прошка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 За едно момиче което не ми излиза от главата.. хахаах Дамяне тая яхта мамка му..ще взема да си купя та да мирясаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 За едно момиче което не ми излиза от главата.. А момичето не е ли придружено с една яхта, която да ми даваш чат-пат на заем? Само яхтата де, момичето го задръж..Ще ми даваш яхтата на заем за лятото, пък останалото време е за теб Едит:Също така за по-грамотни пишещи.. Докъто не умря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 За какво си мечтая ? ДЪЪЪЪЪЪЛЪЪЪГ Списък ! 1.Частен Остров на Бахамите 2.Личен Хеликоптер и Яхта 3.Един огромен гараж (с 500 най бързи коли на планетата) 4.Частна Писта където да се кефя на колите 5.10-те най готини мацки(на света) да ме чакат на острова (хахаха) 6.Достатъчно пари за да си купя най-якия комп за игри(И още пари за да слагам всяка нова част която излезне по него) 7.Къща близо до Копа-Кабана Бийч в Бразилия Ми тва е за сега май ( ) ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 За какво си мечтая ? ДЪЪЪЪЪЪЛЪЪЪГ Списък ! Мда...Нищо ново...Аз си мечтая за обикновеното човешко удоволствие да мога да се из***ра на спокойствие.И да мога да остана поне за половин час сам със себе си.Без досадници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Мда нормални списъци. Повечети ни богаташи са също толкова елементарни в харченето на парите си. Коли, курви, къщи на майната си и тем подобни чалга хави. Живи и здрави да са. Поне знам че така и няма да разберат колко много губят въпреки милионите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 стига бе,изкарахте ме егати безкруполния скъперник....това е главната част....нали ако спечелиш милион...първо ще си направиш густото на теб и твоето семейство и после ще мислиш за всички останали...а Килеринчо де пък споменах чалга ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 За какво си мечтая ? ДЪЪЪЪЪЪЛЪЪЪГ Списък ! ... 3.Един огромен гараж (с 500 най бързи коли на планетата) 5.10-те най готини мацки(на света) да ме чакат на острова (хахаха) 6.Достатъчно пари за да си купя най-якия комп за игри(И още пари за да слагам всяка нова част която излезне по него) Does not compute. Или, или! Не може хем така, хем така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 стига бе,изкарахте ме егати безкруполния скъперник....това е главната част....нали ако спечелиш милион...първо ще си направиш густото на теб и твоето семейство и после ще мислиш за всички останали...а Килеринчо де пък споменах чалга ? Нищо не си разбрал от това дето съм писал ама не ме учудва особено де. Свикнал съм с тая работа. Пробвай пък един път да се задълбочиш за 10-тина секунди върху това което съм написал и тогава ми отговори. Ако пък пак не зацепиш и след 10-те секунди ще ти дам жокер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Освсен всичко, за живот и здраве................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Мечтая си за топло и хубаво време... ...никога не съм харесвал зимата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Мечтая си за топло и хубаво време... ...никога не съм харесвал зимата. Мечтая си за зимна виелица, температурите да не са по-високи от -5 градуса, сняг... не, много сняг и нощната тишина.Обожавам зимата. Мечтая си да сглобя и подкарам по снежните планини колелото си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Нищо не си разбрал от това дето съм писал ама не ме учудва особено де. Свикнал съм с тая работа. Пробвай пък един път да се задълбочиш за 10-тина секунди върху това което съм написал и тогава ми отговори. Ако пък пак не зацепиш и след 10-те секунди ще ти дам жокер. Двай жокера че тотално ме заби в 10-та глуха бтв:Що очаквах чефо да мечтае за един танк с които да смачка Мкларън (и всичко свързано с тях) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 За спокойствие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 имаш го...... за ... една мацка до мен....хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Заменям мацка за спокойствие... Макар че май като се отърва от мацката, спокойствието само ще дойде ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.