D-Devil666Hell Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Искам там ама чак другата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 В момента мечтите ми са само за няколко латински главни букви след името ми във визитката. Ха сетете се , кво може да иска един студент МТТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Мечтая си да е пак 17ти август, да съм отново на летището...или да имам достатъчно парички, че да пътувам всяка седмица до Лондон поне...Или да имам малка и уютна квартира на 5 минути от УНСС...И пак да е началото на септември и да съм на море... Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 хем като се е почнало мечтая си да живея живота си по-пълноценно,да намеря някакъв смисъл в него,защото имам чувството,че годините си минават а аз още не съм намерил целта в живота си :(:S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Изведнъж ми се прииска ваканция, в планината, на въздух, сред природата, на спокойствие...да вали лек дъжд, да съм сам, далеч от големия и мръсен град...така и така това лято имаше само работа и учене за изпити, колко му е да си подаря седмица живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Мечтая си да си намерим уютно и топло жилище бързо и безболезнено, за да имам свой Дом, в който да обожавам да се прибирам след работа и да се излежавам в събота до обяд. Мечтая си да имам спокойствие и достатъчно свободно време, които да подарявам на милото същество до мен. Мечтая си да обиколим страната заедно. Мечтая си за повече слънце в София. Мечтая си един човек да дойде веднага до работното ми място, да му дам DVD-то и да мога да се прибера по най-бърз начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 4" Skinner D-2 Tool Steel, 58-59 Rockwell, Satin finish. Choice of woods for handle, Brass or Nickel Silver Pins Za tova si mechtaia.... Vsichko drugo si go imam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 4" Skinner D-2 Tool Steel, 58-59 Rockwell, Satin finish. Choice of woods for handle, Brass or Nickel Silver Pins KA-BAR Ако си харесаш някои от тези мога да ти ги намеря на доста добра цена. Всъщност ако те интересуват ножове мога да ти снимам какви има в един магазин . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 ако те интересуват ножове Maj samo tova ne sam dobavil v podpisa si Zapoznat sam s KA-Bar.V koj magazin?I po princip sega mi rabotiat edin po porachka(neshto mnogo se zaribih da si pravia kolekcia ot unikati-ruchna izrabotka). Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Maj samo tova ne sam dobavil v podpisa si Zapoznat sam s KA-Bar.V koj magazin?I po princip sega mi rabotiat edin po porachka(neshto mnogo se zaribih da si pravia kolekcia ot unikati-ruchna izrabotka). В Американския PX в Босна. В магазина има само американски стоки. Всичко е доста евтино тъй като е предназначено за американските военни и стоките са безмитни и т.н. Трябва да взема да снимам какво предлагат. Има доста евтина техника също. Особено сега както и доларът е евтин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Blagodaria za infoto.Kato svarsha rabota she zvunna na edin priatel v Kraevac da vidi kakvo moje da napravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 В момента мечтая да имам Лабрадор, ама никой от форума неще да ми помогне като ми отговори на вапроса от къде мога да се сдобия и на каква цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 за пари, мамка му! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 me4taq za kinti,zdrave i potentnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 В момента мечтая да имам Лабрадор, ама никой от форума неще да ми помогне като ми отговори на вапроса от къде мога да се сдобия и на каква цена! Завчера вървях по Шипченски проход в София и видях много сладко лабрадорче г/д на 2 месеца в един зоо магазин за 760лв. <Имаше една клетка със зайчета... в която бяха сложили голям гаден плъх (защото при другите плъхове се биел и го разкървавявали)... той малтретираше зайченцата Засилваше се към тях и ги захапваше, в устата му оставаше голям сноп козина и той го изяждаше. За 5 минути ги захапа поне 20 пъти > Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 В момента си мечтая да гледам на живо в Бразилия последното състезание от Ф1, с две пищни бразилки в скута... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Най-близката до осъществяване ми мечта е да сглобя драгуна си. Остават ми стотина кинта чарколя и яхвам смело баирите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Пък аз мечтая да гледам на живо танц на дервиши. И да пия среднощно кафе около огън в Мароко, примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 За 3 по физика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 22, 2007 Author Share Posted October 22, 2007 За голямо водно легло на мястото на скапания диван в офиса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 За едно телефонче..което много ме радва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Мечтая си да се наспя. Щя бъде супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Мечтая си да се наспя. Щя бъде супер. към 15 часа ме устройват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Хухуху! Две вечери подред правя по 4, нормалното ми е между 5 и 6. 7 правя през уикенда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 В момента си мечтая да гледам на живо в Бразилия последното състезание от Ф1, с две пищни бразилки в скута... Много гот мечта.......... А аз си мечтая всичко след 3 часа да се нареди, че иначе много назад с кинтите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.