Psihara^^ Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 За 1 джинфис направен от определен барман... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 да тръгна за... седми път с бившата ми и да са надрусам с кока най-вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Аз си мечтая да работя по-малко и да ми дават повече пари Еееееех и те едни "възможни" мечти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Rover Range Rover 3.0 TD SPORT HSE TDV6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Аз си мечтая да работя по-малко и да ми дават повече пари Еееееех и те едни "възможни" мечти По-добре - да не работиш нищо и да ти дават много пари. Не че няма и такива дето им върнаха много имоти и сега си живеят само от наеми...и повечето време се шматкат насам-натам по екскурзии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Мечтая си за по-малко на брой малоумни нови юзъри във форума. Ако е възможно да няма хич. Говориме само за малоумната част от новите попълнения. Другите са добре дошли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Мечтая си за по-малко на брой малоумни нови юзъри във форума. Ако е възможно да няма хич. Говориме само за малоумната част от новите попълнения. Другите са добре дошли. Май и на теб не ти се работи като гледам... ...макар, че с това количество от гореспоменатите юзъри никой не може да се справи. Btw, скоро се регнах в един руски форум и не ми даде да се регистрирам, докато не изчетох всички правила - това не може, за онова ще те накажем и т.н. (справка...разбираш руски, нали... ). Иначе по темата...в момента си мечтая да отида някъде по-надалечко на почивка...и парите ги имам, но ме чака да оправям жилище (ремонти) и хич не ми се дават, че после трябва да замразя ремонтите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Аз мечтая за Saleen S281 Ох на бати! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Отново си мечтая да бъда с едно момиче ... (може и с 2 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 парти само на атб в България Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Да мога да убия известен брой хора и да се измъкна безнаказано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 да съм жив и здрав и по възможност да имам повечко пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Да мога да убия известен брой хора и да се измъкна безнаказано. ако може и да е бавно и мъчително Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 да съм комар и да хапя хората наволя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Еми искам заплатата ми да стане поне 400 euro, ако не стане в близките години bye, bye my dear, beloved country Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.sck Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 И ако си мислиш че някъде другаде ще ти плащат над 400 евро само защото... искаш .. няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 да съм комар и да хапя хората наволя И от време на време да изяждаш по някой шамар Иначе по темата:Ми искам да си оправим държавата и всичко друго ще си дойде от само себе си и някои мечтатели няма да мислят по същият начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 ако може и да е бавно и мъчително ами да, учудвам се колко хора ма мразят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Ще го слушам до абсолютно умопомрачение... ПС - Иначе живот и здраве - другата година ще ги слушам в Полша Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Мечтая си да разбирам от всеки уред в телевизията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Rover Range Rover 3.0 TD SPORT HSE TDV6 Поне като е мечта земи го с по-мощен бензинов мотор А аз си мечтая само за хубаваи работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 А аз си мечтая само за хубаваи работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Мечтая си нещата с които съм се захванал да се развиват добре за да мога да се прибера и да живея в България колко се може по - скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Дано да ти се сбъдне по-скоро мечтата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 за Г55 АМГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.