groover Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 този джакпот... мамка му! трясна ли го, няма какво да мечтая повече. парите не купували всичко - да бе, да! ще осъществя мечтата си за една вечер да профукам 1000 лева само за купон. още в четвъртъка ще го направя ще купя къща на пъф деди на черно море и ще си джиткаме заедно. и едно параклисче на B.I.G. ще му построя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Параклис на B.I.G. ?! Това влиза в топ 10 на най-безсмислените неща за които можем да си похарчим парите Ако се надяваш че ще си купиш щастие с повече пари... няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 abe ima si na4ini mn lesno da stane tfa 4e parite ne nosili 6tastie e samo v nqkoi 4asti slu4ei i filmite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Бе парите могат да засилят щастието, ако си го имаш по принцип. Но ако по default не си доволен от живота и като цяло щастлив, с пари само няма да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Както казва Чарли Харпър - "It takes more than sex to make a man happy. You also need money." Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 мн правилно. аз съм си щастлив и доволен от живота, а някой и друг милион, само ще ми увеличат густото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Ти пък.. къща на Диди.. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 ще си джиткаме, кво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Ам не , няма лошо ^^ Земи ми докарай Джесика Алба на мен ако го удариш тоя джакпот Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 с джакпота толкова по-хубави момичета можеш си намериш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Е нали тряа да има някво начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 На някой му се сбъдна мечтата и гушна близо 3 милиончета тази вечер. Жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 groover , признай си Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 за свят без корпорации Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Да съм монополист Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Да си намеря по-бързичко свястна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 За свирка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 В 6ти клас в училище ни учиха да правим... по ръчен труд май в часовете по металообработване. Хубава стана, още се въргаля някъде по шкафовете... Аз си мечтая всичко да върви както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 За свирка.. В 6ти клас в училище ни учиха да правим... по ръчен труд май в часовете по металообработване. тя е направена преди доста години , само да има кой да свири............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 Мечтая си на погребението ми да има много хора. Никога не съм виждал самоубийството, като изход. Най - малкото, че самоубииците отиват в Ада. Но какво става, когато човек разбере, че живота за него е свършил, още преди да е започнал? 100% ще умра с усмивка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Мечтая си на погребението ми да има много хора. Никога не съм виждал самоубийството, като изход. Най - малкото, че самоубииците отиват в Ада. Но какво става, когато човек разбере, че живота за него е свършил, още преди да е започнал? 100% ще умра с усмивка. То ти ако не умреш с усмивка не знам кой би умрял .... мечтая някой да ми направи пържени картофи ... защото съм гладен като вълк ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
u6u Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 az pyk me4taq da me vzemat izvynzemnite, no lo6oto e 4e pak 6te me vyrnat i pak horata 6a sa ne6tastni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Искам съм насред морето със сал и моята любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 В момента си мечтая за една приветлива къщурка в Китен, в която да имам възможност да прекарвам всеки уикенд (особено след като построят автомагистралата до Бургас и си купя любимото сребристо Порше Карера). Ама май много мечти станаха за тая вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 някой да ми нареже пъпеша които от 2 дена стои в хладилника да го залее с медче и да ми го поднесе с един студен тоник с лед и лимон .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.