Lord_Gudo Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Мечтая си да отида планината и да се скитам една седмица и никой с нищо да не ме занимава, да съм само аз с раницата, фотоапарата и мп3 плеъра ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 пари, другото си го постигам сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Мечтая си да отида планината и да се скитам една седмица и никой с нищо да не ме занимава, да съм само аз с раницата, фотоапарата и мп3 плеъра ... И аз така напоследък.Фаща ме дивото,вече не държа у Пловдиво ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 да минат следващите 2 седмици,да ми свършат мъките вече и да ме приемат,ооохх дано ме приемат Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 мечтая да мечтая Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Мечтая си да ми мине по-бързо (и успешно, разбира се) изпита на листовките, да ми оправят климатика в стаята най-накрая и да си взема още 512мб рам и да се закопая за една седмица пред компютъра като шестокласник просто никой с нищо да не ме занимава и да отпаднат всякакви задължения и ограничения :ph34r: мечтиииии...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 мечтая си за Cinquecento Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 напоследък предимно за Варна И аз така, хубав град с много хубави неща в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Отпуска..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 довечера да ударя джакпота от 6 от 49 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 довечера да ударя джакпота от 6 от 49 Ако го удариш те заклевам да ми платиш физиката и ша искам 1 почерпка! А .. И то е утре вечер, а не тази... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 * * * Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Ако го удариш те заклевам да ми платиш физиката и ша искам 1 почерпка! А .. И то е утре вечер, а не тази... готово , даже и кола ще ти купя само да го трясна объркал съм се все тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Ми аз си мечтая някой ден тя да се осъзнае и да ми се обади по телефона и да поговорим. Мечтая си да ми е хубаво в Холандия и да я забравя там. В момента обаче си мечтая да се наспя най-накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Някой да ме заведе на як концерт Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Някой да ме заведе на як концерт 15 пъти писах за Мало Бучино ама никой не се нави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Мечтая да съм член на първата космическа експедиция до друг свят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 готово , даже и кола ще ти купя само да го трясна объркал съм се все тая Кола си имам.. Ама можеш да е постегнеш... Пък аз ще те водя на промоция - Загорка+Амстел=1,5 лв в клуб Юнивърс.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 няма проблеми ще я закараме в пимп май райд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 да си взема изпита по биология и химия и да ме приемат Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 За отпуска, за сладолед на Бутамята, за нощно къпане и за любов........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 ударих само 4ка от тотото , психар офертата ми отпада , другата седмица ще я подновя ако някой не е уцелил джакпота..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 За отпуска, за сладолед на Бутамята, за нощно къпане и за любов........ и за бири с махури Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 ударих само 4ка от тотото , психар офертата ми отпада , другата седмица ще я подновя ако някой не е уцелил джакпота..... Хм... Не стига ли поне за 1 почерпка? Ае, че ми се пие бира на чужд гръб.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 А аз мечтая само за по добър живот и повече материални и духовни възможности,иначе съм на вълна мухарство в момента и мечтая за непромокаем гащеризон и шнур ,та ако някой има такъв гащеризон,които му е останал да пише РМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.