Jump to content
BulForum.com

За какво мечтаете?

Recommended Posts

бавно,мъчително,доста извратено,с обезумелия поглед,ожесточена ярост преливаща в зверски гняв комбинирано със странно,удовлетворяващо,задоволяващо чувство на наслада извивайки врата на тъпото копеле :ph34r: :pirate :wacko: :wub: :angry: :devil :bgrin: :rolleyes: :ghost :blink:

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply
бавно,мъчително,доста извратено,с обезумелия поглед,ожесточена ярост преливаща в зверски гняв комбинирано със странно,удовлетворяващо,задоволяващо чувство на наслада извивайки врата на тъпото копеле :ph34r: :pirate :wacko: :wub: :angry: :devil :bgrin: :rolleyes: :ghost :blink:

Ще го израстеш, нема се пуашиш.

• 1 month later...

Мечтая да мечтая без да съм мечтател, да съм умна без да съм умник, да запазя Лорда в тълпата, а пък в двореца своя прост човешки лик и да запълня хищната минута с 60 секунди светлина...

story.jpg

Човеко, способен ли си на това rock.gif

Мечтая си за световен мир.. а в момента мн искам оная шматка дето ходя с нея да й дойде акъл в главата..... То тва кой ли не го желае..

Мечтая си за световен мир.. а в момента мн искам оная шматка дето ходя с нея да й дойде акъл в главата..... То тва кой ли не го желае..

Ми както ти каза шматка не искам, а едно 599 GTB FIORANО. Пък момичетата сори майна. :rolleyes: :P

Чак за мечти не е, ама изпитвам особено силно желание да не трябва сега да се занимавам с шибания изпит по зоология. Три изпита имам за два дни и другите ще ги опукам, но тоя бая зор ще ми даде. Не може ли просто да мине, без да се занимавам?

Хм...може би баш така ще стане...

Чак за мечти не е, ама изпитвам особено силно желание да не трябва сега да се занимавам с шибания изпит по зоология. Три изпита имам за два дни и другите ще ги опукам, но тоя бая зор ще ми даде. Не може ли просто да мине, без да се занимавам?

Хм...може би баш така ще стане...

шшшшшшшшш ей ще се караме threaten.gif

1 ден си ме4тая да играя в Милан (футболист) и си мисля 4е не е невъзможно защото майка ми живее в Милано и се познава с някой от игра4ите на милан и 1 от интер :@

1 ден си ме4тая да играя в Милан (футболист) и си мисля 4е не е невъзможно защото майка ми живее в Милано и се познава с някой от игра4ите на милан и 1 от интер :@

Не знам доколко шуробаджанащината е разпространена там....

да стана пластичен хирург :О

Рускинята с черната коса и перчема от Евровизия :love :wub: .

Ами всичко в тоя живот е относително.Това което съм казал е най-пълният отговор ,който мога да дам.Дори сега да знам с кого ,как ,къде и защо искам да съм щастлив това не е гаранция ,че след 1 година ще съм на същото мнение ,нали?Така че важното е просто в крайна сметка да си щастлив.

Ами всичко в тоя живот е относително.Това което съм казал е най-пълният отговор ,който мога да дам.Дори сега да знам с кого ,как ,къде и защо искам да съм щастлив това не е гаранция ,че след 1 година ще съм на същото мнение ,нали?Така че важното е просто в крайна сметка да си щастлив.

Хеее, чак се замислих и аз. Прав си абсолютно - нямат значение подробностите, важно е да се чувстваш щастлив. Някой от Индия може да е щастлив, спейки в кашон, а друг да не е щастлив в огромно имение със стотици слуги...

Знаеш ли, че за да си щастлив, трябва да вземеш решение да си щастлив? Не е нужно да чакаш нещо си да стане, за да те ощастливи - можеш да се чувстваш щастлив където си, както си - сега...

Мечтая си да помня това постоянно. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...