farrell Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 бавно,мъчително,доста извратено,с обезумелия поглед,ожесточена ярост преливаща в зверски гняв комбинирано със странно,удовлетворяващо,задоволяващо чувство на наслада извивайки врата на тъпото копеле :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 бавно,мъчително,доста извратено,с обезумелия поглед,ожесточена ярост преливаща в зверски гняв комбинирано със странно,удовлетворяващо,задоволяващо чувство на наслада извивайки врата на тъпото копеле :ph34r: Ще го израстеш, нема се пуашиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvisun Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Мечтая да мечтая без да съм мечтател, да съм умна без да съм умник, да запазя Лорда в тълпата, а пък в двореца своя прост човешки лик и да запълня хищната минута с 60 секунди светлина... Човеко, способен ли си на това Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinaida Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Мечтая си да съм щастлива и близките ми хора да са добре..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PA3MA3AH Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Моята мечта е да си имам свинарник. Ако някой иска да ивестира да заповяда Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Мечтая си за световен мир.. а в момента мн искам оная шматка дето ходя с нея да й дойде акъл в главата..... То тва кой ли не го желае.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Мечтая си за световен мир.. а в момента мн искам оная шматка дето ходя с нея да й дойде акъл в главата..... То тва кой ли не го желае.. Ми както ти каза шматка не искам, а едно 599 GTB FIORANО. Пък момичетата сори майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Мечтая за те това: Kurzweil K2600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Аз пък си мечтая за една мацка с големи възвишения да ме чака в леглото всяка вечер и нищо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Аз пък мечтая да се свърши всичката простотия по света и по-специално българската !! Ех мечти мечти.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Чак за мечти не е, ама изпитвам особено силно желание да не трябва сега да се занимавам с шибания изпит по зоология. Три изпита имам за два дни и другите ще ги опукам, но тоя бая зор ще ми даде. Не може ли просто да мине, без да се занимавам? Хм...може би баш така ще стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Чак за мечти не е, ама изпитвам особено силно желание да не трябва сега да се занимавам с шибания изпит по зоология. Три изпита имам за два дни и другите ще ги опукам, но тоя бая зор ще ми даде. Не може ли просто да мине, без да се занимавам? Хм...може би баш така ще стане... шшшшшшшшш ей ще се караме Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 1 ден си ме4тая да играя в Милан (футболист) и си мисля 4е не е невъзможно защото майка ми живее в Милано и се познава с някой от игра4ите на милан и 1 от интер :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 1 ден си ме4тая да играя в Милан (футболист) и си мисля 4е не е невъзможно защото майка ми живее в Милано и се познава с някой от игра4ите на милан и 1 от интер :@ Не знам доколко шуробаджанащината е разпространена там.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Мечтая да съм костенурка нинджа ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Мечтая да съм костенурка нинджа ^^ И за тебе има шанс учените вече кви ли неща не правят Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Да имам щастлив живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Да имам щастлив живот. Това пък е супер относително Дори и за теб самият Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Аз мечтая - да имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 М даааааа, "Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 да стана пластичен хирург :О Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 да стана пластичен хирург :О Гледайки аватар-а ти... искрено ти желая успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Рускинята с черната коса и перчема от Евровизия . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Ами всичко в тоя живот е относително.Това което съм казал е най-пълният отговор ,който мога да дам.Дори сега да знам с кого ,как ,къде и защо искам да съм щастлив това не е гаранция ,че след 1 година ще съм на същото мнение ,нали?Така че важното е просто в крайна сметка да си щастлив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Ами всичко в тоя живот е относително.Това което съм казал е най-пълният отговор ,който мога да дам.Дори сега да знам с кого ,как ,къде и защо искам да съм щастлив това не е гаранция ,че след 1 година ще съм на същото мнение ,нали?Така че важното е просто в крайна сметка да си щастлив. Хеее, чак се замислих и аз. Прав си абсолютно - нямат значение подробностите, важно е да се чувстваш щастлив. Някой от Индия може да е щастлив, спейки в кашон, а друг да не е щастлив в огромно имение със стотици слуги... Знаеш ли, че за да си щастлив, трябва да вземеш решение да си щастлив? Не е нужно да чакаш нещо си да стане, за да те ощастливи - можеш да се чувстваш щастлив където си, както си - сега... Мечтая си да помня това постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.