afx Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 и все пак не можеш да ме надцакаш със: SSBBW това просто е много evil в Youtube можеш да пуснеш един search Brie Brown Bodytour чак ми се иска да имах самочувствието на тези жени трябваше да стана един пластичен хирург.. има супер много хляб в тая работа броя макдоналдси за глава от населението се увеличават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Shit sonnnn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Я кажете нещо за хубавите девушки бе Може да са вече рядкост като музейни експонати, ама ги има Пък супер-дупер SSBBW да ги ринеш със снегорин Аз знам, че перфектни неща няма затва за жена в момента не мечтая Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 peace, love and understanding Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Аз пък сега си пия сока от моркови и си мечтая за торта с моркови ряпа и цвекло :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Аз пък сега си пия сока от моркови и си мечтая за торта с моркови ряпа и цвекло :Р Има истински заек във форума Аз пък си мечтая за... почивка и за junk food eвентуално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 peace, love and understanding Каква love те гони тебе, не разбрах. Нали само ебане било, любовта за деца била. Ти и ти ако знаеш какво искаш, пак добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 peace, love and understanding Аз пък това го разтълкувах като "световен мир" много хубава песен бтв ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Мечтая си да имам неограничено място на хард диска, за да не мисля постоянно какви рокади да правя, че да наместя нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Мечтите се сбъдват още преди да си ги помислиш! q) The Katana 'Kusanagi' (8d4) (+15,+20) [+5] (+3) +3 to STR, DEX, Stealth, Speed Slay Animal, Evil, Demon, Xdragon Very sharp Resist Acid, Lightning, Fire, Cold, Poison, Fear, Nether, Disenchantment Sustain INT, WIS, CON Free Action; See Invisible; Warning; Regeneration; Blessed Blade Permanent Light(1) Activates for a getaway every 35 turns Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Аз пък в момента си мечтая да няма оценки в даскало до края на годината и кфот и кайш на даскалката тфа да ти пише .Бати яката мечта Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Аз пък в момента си мечтая да няма оценки в даскало до края на годината и кфот и кайш на даскалката тфа да ти пише .Бати яката мечта е то тогава ша е баси купона Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 аз пък ей така сега си седя и си мечтая да взема да напиша един пост в buy/sell "не продавам и не купувам нищо"... и да не ми слагат warn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Чак ми е забавно да чета детските мечти за свят без оценки и училище Адски забавно, припомнят ми моето детство :] И вие ще стигнете до момента в който мечтите ви ще са да сте си пак ученици... Ако човек можеше да се наслаждава на момента, без да иска повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp3CtRuM Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Аз мечтая за къшта на някои отдалечен остров дето го няма на картата и с мен цял отбор от путки. И парите да ми валят от небето Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 да му открадна всички CD-та и да си ги слушкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 аз пък ей така сега си седя и си мечтая да взема да напиша един пост в buy/sell "не продавам и не купувам нищо"... и да не ми слагат warn. Силно се съмнявам тази точно мечта да ти се сбъдне. На целия тоя зор с новите потребители може и нещо отгоре да получиш бонус, освен warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 плажът на ибица,след гоа парти,слънцето аха да се покаже,пия си кафето и слушам нещо на Entheogenic Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 понеже съм във финансова криза, си мечтая за торба с пари. Някой ако ми намери, да свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_c Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Искам къща на брега на океана,някъде където е винаги много топло,да съм ако не милионерка,то поне дъщеря на такъв...колко скромно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Искам да ми се случи нещо хубаво, нещо различно, да се зарадвам истински ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Мечтая денят да е поне от 36 часа защото немам никво време за нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pevzite Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 da sam nai bogatiq 4ovek na sveta i da sam spe4elil sarcato na momi4eto koeto haresvam! the rock & metal are the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 хммм. Осъществяване на мечтите ми,ultimate power and dominion аа и вашите предложения не са лоши Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 За звездите или по-точно да ги достигна :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.