Jump to content
BulForum.com

За какво мечтаете?

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply

V momenta zelaq samo edno ne6to i to e nespodelenata mi lubov da stane spodelena,no ina4e me4taq za obiknovenni 4ove6ki ne6ta ot roda na da vleza medecina sled 12 klas,da preospeq v zivota ta da imam mnogo pari,da obikolq ostataka ot sveta v koito ne sam bil,nqkoi den da imam krasiva zena s 2 deca,skapa kola.Dobrite priateli mai mai ve4e gi imam:)

:lol: :laughing: err0r^,тва ми хареса :lol: :laughing:

иначе си мечтая вече да си е събрала багажа и да е на път да си лети,далече,далечееееееее :devil

иначе си мечтая вече да си е събрала багажа и да е на път да си лети,далече,далечееееееее :devil

пак ли разваляш семейства :) Защо не си намериш някой свободен най накрая.. хем ще ти е по-лесно :)

пак ли разваляш семейства :) Защо не си намериш някой свободен най накрая.. хем ще ти е по-лесно :)

те са за тва тия сем. кво мислиш :devil

а свободните,за кво са свободни според теб ;) :P

В момента... безвредни цигари и безплатна обратима васектомия без оперативна намеса :rolleyes:

аз па мечтая най-накрая да загуба девствеността си

Има едни какички на алеята на любовта - алеята срещу централна гара, чувал съм, че за 10 лева ще може да решиш проблема си :punk а ако можеш да правиш пазарлък може и по-тънко да минеш

аз па мечтая най-накрая да загуба девствеността си

Ти къфто си убавец мадамите са изтрепали за теб :lol: .Недей са надявай скоро.Кат та знам къф си гъзар и колко си забавен :D .

Мечтая си за нещо простичко-да не са ядосвам за глупости :bgrin: .И за други работи си мечтая ма те са по-лесно постижими-като например Porshe Boxer :D

П.П.Хора не ми са карайте,че така базикнах антончо-човека е заблуден :D

П.П.2.Антоне не ми са сърди-ти си са знайш :D

аз пък си мечтая за живот без жертви по пътя,да освободат българските медици в Либия,да няма омраза между хората и да се оправи най-сетне скапаната ни държава

всичко друго ще се оправи след като си дойдат на мястото всички други неща

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...