Jump to content
BulForum.com

За какво мечтаете?

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply
еми няма само мене да нареждаш

Че кога съм те нареждал, бате :)

Мръсник! :D

Стиска - сигурен съм! Поне 99,8%

0,2% - Фредерико, емигрант в USA от Italia. Наклонена кула, спагети и пица :D :devil

Край! Отивам да си купувам самолетен билет!...

Хахаха :lol: Афх,бива ли да плашиш така момчето? :D Фредериковците са грозни :woot Виж Антониовците не са,за тях да внимава :lol:

В момента си мечтая за коктейл от... Диня,на плажа в тъмното,задължително да се чува приятна и спокойна музика :rolleyes: :love :D

Край! Отивам да си купувам самолетен билет!...

Нидей уа.. само ще им "светиш" :devil

Антониовците не са,за тях да внимава :lol:

Тцък.. ще вземе да си вземе билет накрая и после нас ще ни обвиняват :)

Извода е - форумите не са подходящ съветник :P

Привет от слънчев Ню Йорк още 5000км и ще разбера какво става! :) Ако се окажете прави ще ви съдя (не знам на какво основание, но все трябва да е предвидено в закона за такъв казус)!

Привет от слънчев Ню Йорк още 5000км и ще разбера какво става! :) Ако се окажете прави ще ви съдя (не знам на какво основание, но все трябва да е предвидено в закона за такъв казус)!

Имам си адвокат :D Даже 2ма

Преди 2 дни (26 авг) Ozz Music осъществиха една от най-големите ми мечти - да видя Napalm Death на живо... Остана Morbid Angel и мога да си умра спокойно ;)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Мечтая си да направя пътешествие с колело до морето :rolleyes:

me 2.

това лято вече ще го направя. до морето и по морето и около морето и въобщееееееее......

Денонощието да е МИНИМУМ 30 часа Оо... 24 са ми малко :D.

Сега може да ме помислите за "малко" странен,ама все пак.Мечтая си да знам какво е след смъртта,но същевременно да продължа да живея,за да разбера какво е животът :ghost

Сега може да ме помислите за "малко" странен,ама все пак.Мечтая си да знам какво е след смъртта,но същевременно да продължа да живея,за да разбера какво е животът :ghost

това са неосъществими мечти :)

а иначе за живота можеш да разбереш и по много други начини :)

Гледал ли си Flatliners... точно за това се разказва. Мда, и след филма... не искам ... не ми трябва да знам какво има след смъртта.

Денонощието да е МИНИМУМ 30 часа Оо... 24 са ми малко :D.

Блицко, гениален си :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...