sandman Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 А тя стиска ли Мръсник! Стиска - сигурен съм! Поне 99,8% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Далеч... Може би Бразилия или Куба... Merengue,Salsa,Mexicana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 еми няма само мене да нареждаш Че кога съм те нареждал, бате Мръсник! Стиска - сигурен съм! Поне 99,8% 0,2% - Фредерико, емигрант в USA от Italia. Наклонена кула, спагети и пица Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Край! Отивам да си купувам самолетен билет!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Край! Отивам да си купувам самолетен билет!... Хахаха Афх,бива ли да плашиш така момчето? Фредериковците са грозни Виж Антониовците не са,за тях да внимава В момента си мечтая за коктейл от... Диня,на плажа в тъмното,задължително да се чува приятна и спокойна музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Край! Отивам да си купувам самолетен билет!... Нидей уа.. само ще им "светиш" Антониовците не са,за тях да внимава Тцък.. ще вземе да си вземе билет накрая и после нас ще ни обвиняват Извода е - форумите не са подходящ съветник Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Привет от слънчев Ню Йорк още 5000км и ще разбера какво става! Ако се окажете прави ще ви съдя (не знам на какво основание, но все трябва да е предвидено в закона за такъв казус)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Привет от слънчев Ню Йорк още 5000км и ще разбера какво става! Ако се окажете прави ще ви съдя (не знам на какво основание, но все трябва да е предвидено в закона за такъв казус)! Имам си адвокат Даже 2ма Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 В последно време, единственото нещо за което мечтая, е приятелката ми да се върне в Пловдив, че я няма от два месеца почти Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Преди 2 дни (26 авг) Ozz Music осъществиха една от най-големите ми мечти - да видя Napalm Death на живо... Остана Morbid Angel и мога да си умра спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 само за една поща,нищо повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 За воля поне веднъж, да довърша нещо започнато... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Мечтая стандарта на живот в България да стане по-висок, а също и за едно Audi A8 Lang 6,0 quattro 450 bhp. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 Аз ще се задоволя и с Audi A3 1,6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Мечтая да знам кое е правилното решение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Мечтая парите да нямат значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 да няма такива ******* като tehribo..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Мечтая си да направя пътешествие с колело до морето me 2. това лято вече ще го направя. до морето и по морето и около морето и въобщееееееее...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Денонощието да е МИНИМУМ 30 часа Оо... 24 са ми малко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 ....... живот, здраве, koли, пари, женА Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Сега може да ме помислите за "малко" странен,ама все пак.Мечтая си да знам какво е след смъртта,но същевременно да продължа да живея,за да разбера какво е животът Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Сега може да ме помислите за "малко" странен,ама все пак.Мечтая си да знам какво е след смъртта,но същевременно да продължа да живея,за да разбера какво е животът това са неосъществими мечти а иначе за живота можеш да разбереш и по много други начини Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Мечтая ... да върна времето с 2 години без няколко дена .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Сега може да ме помислите за "малко" странен,ама все пак.Мечтая си да знам какво е след смъртта,но същевременно да продължа да живея,за да разбера какво е животът Гледал ли си Flatliners... точно за това се разказва. Мда, и след филма... не искам ... не ми трябва да знам какво има след смъртта. Денонощието да е МИНИМУМ 30 часа Оо... 24 са ми малко . Блицко, гениален си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.