sasho_1989 Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 ,че съм щяла да се озоря с 3 езика едновременно, ама ще се оправя, сигурна съм 4 езика Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Мечтая си .. един познат да ми донесе 10 грама карловска тревичка скоро ... ще отида за малко при нея, ще си поговорим, ще се гушнем.. ще погледаме звездите докато се събудя отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 стига с тия джонги бе?цял живот ли ша я караш така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 стига с тия джонги бе?цял живот ли ша я караш така? недей така бре колега.. хората ще си помислят че имам зависимост Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 afx, да дойда и аз да се гушна с вас и с тревичката? п.п-Въпреки,че тия неща ги отказах Хаха, в момента си мечтая за едно дълго кафе с мляко , защото все още е 10:00ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Сега да бях някаде на балканец със сериозна компания с които до този час да сме почнали първия курс за дена . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Хаха, в момента си мечтая за едно дълго кафе с мляко , защото все още е 10:00ч. Ооо, ми ти си много лесна с мечтите -джинче, кафенце Блазе му на мъжа ти-вместо коли-пари...джинчета и кафенца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 gerry^^ , аз нарочно бе.. 'Щото кафенце, джинче (дето всъщност е уиски) са по-лесно изпълними.. Пък къде сега ще си губя времето да ти мечтаем за коли и пари, нали нема се сбъднат (днес) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 gerry^^ , аз нарочно бе.. 'Щото кафенце, джинче (дето всъщност е уиски) са по-лесно изпълними.. Пък къде сега ще си губя времето да ти мечтаем за коли и пари, нали нема се сбъднат (днес) Е тва е да си практичен Хахах...ама то верно било уиски, а защото оня ден видях нещо дж... и тва съм си помислила Както и да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 afx, да дойда и аз да се гушна с вас и с тревичката? Ще "светиш" хи-хи. Блазе му на мъжа ти-вместо коли-пари...джинчета и кафенца Предпочитам жена-капиталистка пред жена-алкохоличка Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Мечтая за един танк, достатъчно бензин за да стигне до софия и 151 снаряда а може ли аз да събера малко кашимерия за помощ ако нещо не стигнат снарядите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Мечтая за един танк, достатъчно бензин за да стигне до софия и 151 снарядачакаи първо да кацна Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Мечтая за един танк, достатъчно бензин за да стигне до софия и 151 снаряда Aз мечтая за един танк,бензин да стигне до Столипиново и 151х151 снаряда...ехххх какво му трябва на човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Aз мечтая за един танк,бензин да стигне до Столипиново и 151х151 снаряда...ехххх какво му трябва на човек... И аз се присъединявам към тази мечта А иначе засега може би най-голямата ми мечта е да следвам архитектура в Страсбург Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Мечтая си батко ви Aquila да ми донесе: ... пък и да пийнем биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ще "светиш" хи-хи.Предпочитам жена-капиталистка пред жена-алкохоличка 1. Грубиян. 2. Грубиян. Пожелавам ти не една, ами три жени капиталистки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 На последък си мечтая за жена не е задължително да е мойта! Ще стискам още! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 1. Грубиян. 2. Грубиян. Пожелавам ти не една, ами три жени капиталистки. Е ако използваш вълшебната думичка "моля" .. може и да си помисля 3 жени наведнъж... ще ми дойдат множко. ще ги карам на ротационнен принцип пък да видим Ще стискам още! А тя стиска ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Мечтая за един танк, достатъчно бензин за да стигне до софия и 151 снаряда за да ти се сбъдне мечтата бензинов танк + 151 снаряда е необходимо : -танка да е руски т72 или по-нова модификация -стар немски от тип 3 или 4 -стари американски от турската армия от преди 85г. иначе всеки друг танк е с дизелов двигател а относно снарядите: -т55 носи 54 снаряда -т72 носи 39 снаряда интелигентно момче си сметни колко пъти ще презареждаш магазина пожелавам ти успех в начинанието а иначе си мечтая момето момиче да се върне по скоро от испания защото ми е ужасно мъчно за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 еми няма само мене да нареждаш Мечтая си батко ви Aquila да ми донесе: ... пък и да пийнем биричка ехехехе кеф, викат ми батко Мечтая си да не се връщам (туко виж някои некадърен колега го заръфат за задника и случаино ми дадат неговото място) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Дано да имам късмет и пари да ида на мача Левски - Барселона да гледам мойте любимци ( Барса ) ще бъде наистина една сбъдната мечта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 На мен ми трябват това, това, това и това за да усъществя някои мои блянове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.