Jump to content
BulForum.com

За какво мечтаете?

Recommended Posts

Мечтая си като стана голям да си намера хубава работа и да мога да си купа някоа хубава кола :)(малко съм малак за това,но наистина това е мечтата ми )

• 2 weeks later...
  • Replies 906
  • Created
  • Last Reply

Тъпата ми "приятелка" да разбере к'во иска вече, че ми къса нервите. :angry:

тва май доста хора си го мечтаят....... :love

Уф,това е малко злобно,не мислиш ли?

Иначе мечтая в момента за световен мир.... :blink: И за мир между мен и другия пол :ph34r: :pirate :allien

сега май си мечтая да живея самостоятелно, да имам достатъчно добър доход за покриване на елементарни нужди, да имам смислена здравна осигуровка, да живея дълго и щастливо, да не ми се налага във всяка държавна институция да карам служителите да си вършат работата с бой , заплахи и цитати на закони..... и понеже съм мазохист ми се ще тва да е ей тука в България.

само за ендо хапченце,което да прави чудеса с човешкия мозък-като да спре да мисли-т.е. да се тормозиш,да заспиш за колкото си време искаш и да се събудиш когато си посикаш,някви ей такиа елементарни раоти,нищо сериозно :bgrin: :blink: :( :bgrin:

само за ендо хапченце,което да прави чудеса с човешкия мозък-като да спре да мисли-т.е. да се тормозиш,да заспиш за колкото си време искаш и да се събудиш когато си посикаш,някви ей такиа елементарни раоти,нищо сериозно :bgrin: :blink: :( :bgrin:

Ти не си в ред.

мечтая някой ден да се преместя да живея в родопите само с жената която ме обича и да гледаме животни и зеленчуци да се изхранваме и никой да не ме занимава с тъпотии

• 3 weeks later...

В момента си мечтая за две неща:

-Едно малко джони с ледче. :rolleyes: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

И да става по-бързо май месец година 2007г. да си набавя едно нещо, което отдавна планувам да го купя. :woot

Малко смешно ще ви се види, но искам да ви опиша картинката.

Значи мястото е някое балканче.Сезона е зимата, а точното ми местонахождение е самотна къщичка с много сняг и борчета около нея :love . В къщичката да сме само приятели, и събрани около печката.Да се вижда пълна купа с печени наденички и пържолки в друга... Луканка и много пъстармичка... Да се разлива руйно вино по чашите и да се пеят стари градски пиянски песни... Прозорците да са запотени, а като изтриеш влагата да се вижда как една лампа осветява едно средно високо борче и как хиляди едри снежинки го наобикалят... Мечтая си от много, много време за това... Дано някой ден ми се сбъдне мечтата.....

ПП: Знам, че е доста смешно предвид летните жеги, пък и мераците на хората да се пекат по черноморието, но найстина няма нещо, което да ме накара да се почуствам истински човек, освен това горе....

Малко смешно ще ви се види, но искам да ви опиша картинката.

Значи мястото е някое балканче.Сезона е зимата, а точното ми местонахождение е самотна къщичка с много сняг и борчета около нея :love . В къщичката да сме само приятели, и събрани около печката.Да се вижда пълна купа с печени наденички и пържолки в друга... Луканка и много пъстармичка... Да се разлива руйно вино по чашите и да се пеят стари градски пиянски песни... Прозорците да са запотени, а като изтриеш влагата да се вижда как една лампа осветява едно средно високо борче и как хиляди едри снежинки го наобикалят... Мечтая си от много, много време за това... Дано някой ден ми се сбъдне мечтата.....

ПП: Знам, че е доста смешно предвид летните жеги, пък и мераците на хората да се пекат по черноморието, но найстина няма нещо, което да ме накара да се почуствам истински човек, освен това горе....

Супер яко е.И ти пожелавам тая зима да си осъществиш мечтата.Само май си забравил сухия суджук :)

А... и може като изтриеш прозореца,освен лампата и борчето да са вижда и някоя друга следа..била тя от заек,лисица,вълк или нещо от сорта. :punk

Аз пък искам вече да имам кола... и да си бръмча!Т'ва ми еее.... супер мечта и се надявам скоро да стане реалност.

Liverpool`Fan`1,мястото...местата за теб са няколко селца около Смолян.Дават страхотни вили под наем и картинката е чудно/ и не е скъпо.

Liverpool`Fan`1,мястото...местата за теб са няколко селца около Смолян.Дават страхотни вили под наем и картинката е чудно/ и не е скъпо.

Момчиловци .. да.. там бях миналата зима... точно т'ва,което искаш е.

Да науча bind и openvpn :(

Хм.. слушам си psychedelic rock .. и по-точно: Jefferson Airplane и си мечтая за романтиката на 60-те :P

времена за идеалисти...

М...не че мечтая, ама тая учебна година много искам да науча немския и няколко човека ми казаха, че съм щяла да се озоря с 3 езика едновременно, ама ще се оправя, сигурна съм :read: :music

Мечтая за Нова Година в Будапеща на концерта на Пинк Флойд!!!

:woot :woot :woot

А...чакай малко бе...аз...може би за коледните празници ще съм в Будапеща....ще има концерт на Пинк Флойд ли?! :woot

Желая ти успехи - знаенето на езици и на мен ми е мечта отколешна... мъчих се 5 години с немския в Руската, но не мога да кажа, че постигнах нещо особено. Трябва особена мотивация за този точно език. Сега си точа зъбите на френски и полски и не мога да избера - френският е адски красив език и определено ще ми влезе в употреба по-често, но полският ми е предизвикателство, плюс това ме изкушава мисълта за краковския Ягелонски университет... някъде в светлото далечно бъдеще... :P От друга страна - и двата езика са трудни, но това само ме гъделичка повече :D

Ми... все пак ти е останало нещо от немския...дай ако искаш аз да ти давам на теб едно рамо с френския, ти на мен-с немския :P

Абе, колкото повече ровя, толкова повече се разубеждавам, че ще има концерт. В обявата в Eventim всичко е написано на унгарски (?!?!) и единственото, което разбирам, е заглавието на последната им книга - Inside Out - което ме кара да си мисля, че хич няма и да има концерт, ами просто ще правят примоция.

П.С. Благородно "завижд" за коледната ваканция в Будапеща!!! :lol:

ааа....аз разбрах и цената- 50,19 евро :laughing:

Колкото до коледната ваканция...не се знае все още, ама...наще планират нещо такова и...дано да стане :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...