Michal Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Интересно... сбъдва се всичко, за което не мечтая :]] Ам тогава мечтай тфа, което не мечтаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 да, ама тогава пак ще мечтае и ще се сбъдва това, което би мечтал ако не мечтаеше това, което не мечтае, но тогава вече няма да го мечтае Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 мечтая си да отида в Холандия и да издрусам всичко що мога :allien Ставаме двама Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Ставаме двама май станахме 3ма!айде да се организираме и да се почваме тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Е, то и тука всичко може да се издруса, стига да имате вени/нос/уста и пр. В момента си мечтая най-после да спре да ме боли главата, кво е тва безобразие.. цял ден ще ми се пръсне направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Мечтая си за толкова много неща , че вече половината не ги помня ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 мечтая да ми дойде акала в главата на хората около мен и да се осъзнаят че вече сме на по 18 и отгоре и трябва да правим нещо със живота си Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Мечтая си да можех да се кача на ония автобус за Габрово или може би си мечтая животът ми да е по-интересен и подобни страхотни дни като вчера да не идват веднъж годишно... Така нямаше да съжалявам толкова, че не мога да се кача на автобуса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Аз пък си мечтая за месец юли, когато отново ще съм тук на няколко стотин долара от дупката в която живея. Далеч от последната адска година, само топли емоции без натрапчиви спомени , а когато се върна ще съм далеч от филибето на снимки . За какво повече да мечтая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Аз пък си мечтая за месец юли, когато отново ще съм тук на няколко стотин долара от дупката в която живея. Далеч от последната адска година, само топли емоции без натрапчиви спомени , а когато се върна ще съм далеч от филибето на снимки . За какво повече да мечтая. малко нагло ама ми е любопитно да разбера кое е това място Мечтая да разбера кой ми е истински приятел а който не ми екакво иска от мен едит:П.С. 600 пост EDIT 2 : ехеххе щастливец дано да усъществиш мечтата си успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Niagara falls Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Имам си една мечта ... Никога повече да не пътувам с бебета в автобус. Видите ли такова животно най - добре е да смените автобус-а . П.С. Не говорим за градски транспорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Niagara falls Ехаа браво на теб Щастливец! Аз си мечтая ей сега да литна Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 май станахме 3ма!айде да се организираме и да се почваме тогава Само кажи кога и къде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 точно в момента мечтая ето за това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Бе тия пистаци... ще се утрепеш Постоянно под напрежение.. Кога не е чопър да се отпуснеш и да караш с кеф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 абе че няма да се утрепа няма ама нямам и пари да си го купя така че ... мани ги тия чопари ебати тракторите , аз кат знам че имам 170коня между краката и само с леко навиване на масурката се ядосват ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Ах как мечтая да извия вратовете на коментаторите на Световното по Канал 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 точно в момента мечтая ето за това: И аз искам нещо такова може и по малко ама и тва няма да го откажа Искам лятото да си изкарам шофиорските курсове благополучно Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Мечтая си да ми пишат 6 по биология,за да хвана стипендия и да иам пари за тениска на холандия и...някое апаратче сони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Мечтая си накрая да дойде зората, да изгрее слънцето, защото се уморих да се препъвам в трънливия си път под мъждукането на звездите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Мечтая си да ми пишат 6 по биология,за да хвана стипендия и да иам пари за тениска на холандия и...някое апаратче сони Че ти каде учиш? В Харвард? Та да ти стигнат парите за апарат Сони и за тениска. Един съвет - мечтайте много на брой малки мечти, а не малко на брой големи, защото като ви свършат мечтите сте за никъде! Аз мечтая за толкова много дребни и реализируеми мечти, че ако ги опиша тук ще ми трябва цял ден! Основно мечтая да стана добър пианист и да се реализирам добре в живота (това са големите), а имам много малки мечти като - да си взема изпитите, да взема книжка, да си купя ново телефонче, да стана барман в голямо заведение и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Да намеря себе си...поне малка част от това, което бях... Омръзна ми от Кръгови движения . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Да намеря себе си...поне малка част от това, което бях... Омръзна ми от Кръгови движения . . . хах,аз пък се намерих един път за винаги,само си мечтая за деня в който и останалите,намерени 50% ще са си обратно при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.