Jump to content
BulForum.com

За какво мечтаете?

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply
Мечтая да не спра да мечтая,тогава всичко би било безсмислено :(

Прав си.

В тоя ред на мисли аз си мечтая сега за хапче за доказване на глупавите теореми по Анализ1. Освен това си мечтая да мога да срещна на Коши майка му! Ще си поговорим за необходимостта от ограничаване на раждаемостта на изроди!

Въпрос: Коя е най-често споменаваната майка в математиката?

Отговор: Майката на Коши.

bk_big.jpg

Ей за такава джиджафка. Прави държането на книга с една ръка доста по-лесно.

И... Неее... Това изобщо не е намек за подарък за следващия ми рожден ден... :P

DON_CHEFO, въпрос на приоритети. ;)

bk_big.jpg

Ей за такава джиджафка. Прави държането на книга с една ръка доста по-лесно.

И... Неее... Това изобщо не е намек за подарък за следващия ми рожден ден... :P

Ако разбереш къде се продават - бих си купил 5. Да имам навсякъде! Баси хитрото :}}

Пьрвия срок да не остана на изпит по нещу :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ЛЕЕЕЕЕЕЕееееЛЕЕееееееееее Определено сьм някьв касметлия :) Неска като последно беше се решило твьрдо че ще сьм на изпит,ама к'во толкова казах на госпожата в малкото между часие и ми писа 2.Ииииииииихххххххааааааааааааааааааааааааааааааааа тряяяя да черпя ;) мноо сьм радостен ;)))))))))

За какво мечтая ...мечтая за това да бъда винаги с момичето което обичам повече от всичко на света и нищо повече да не ме раздели с нея.Да не спре да ме обича ..Хъм , колко много е всъщност ...

За какво мечтая ...мечтая за това да бъда винаги с момичето което обичам повече от всичко на света и нищо повече да не ме раздели с нея.Да не спре да ме обича ..Хъм , колко много е всъщност ...

oooo,прекалено много искаш от това момиче-няма да е винаги с теб,няма винаги да те обича,изживей мига и бягай!свиквай с мисълта от сега,преди да е станало късно,ама май вече е :wacko:

ShitHappen, не ги чети тея глупости!

Превърни мечтите си в цели, а целите в реалност. Мечтите не се сбъдват на този, който не мечтае. Бъди щастлив! Искай! Това е нещо, което никой не може да ти вземе и нещо, на което имаш право. И знай- истинска любов ИМА!

ShitHappen, не ги чети тея глупости!

Превърни мечтите си в цели, а целите в реалност. Мечтите не се сбъдват на този, който не мечтае. Бъди щастлив! Искай! Това е нещо, което никой не може да ти вземе и нещо, на което имаш право. И знай- истинска любов ИМА!

Послушай Teddy-King ShitHappen. Няма нито една грешна дума в поста му! Бъди целенасочен и вярващ в това, което се стремиш да постигнеш. Това е начинът да бъдеш щастлив...За последното изречение няма какво да коментирам... B) :love

Мдам.... в любовните романи.... ;)

Нищо лично, въпрос на мнение...

А AssassiN изобщо за нищо не го слушай :bgrin:

За романите не знам - признавам си, любовни романи не съм чел :bgrin: . За тези, които ги четат - може би любовта съществува само там.

Но за истинската любов мога да потвърдя от личен опит. Но е трудно да я намериш в интернет (макар и едната от двете ми саги да ме намери по IRC).

Истинската любов , да , открих я !Проблемът е в това ,че може би тя не откри мен... А може би и никога няма да ме открие .Нито мога да продължа напред като загърбя всичко до тук , нито мога да се примиря със сегашното положение . Затова пък други се примираха и вече го смятат за нормално .Смятат за нормално това ,че двама които се обичат могат да го преживеят и разделени .Но животът за нея продължава дори и в този момент ,и едва ли някога ще се почувствам както преди , толкова силно обичан,че да няма нищо друго освен мен. Искам много , да ,така е .Това е моята мечта , просто да бъда с момичето което обичами тя да ме обича.Мечтата ми е такава ,че да не дойде при мен с извинение ,че трябва да отиде някъде ,а просто тихичко да ми прошепне ,че ме обича и ,че ще остане с мен завинаги.Колко е сложно , а изглежда толкова просто ...

Това е моята мечта , просто да бъда с момичето което обичами тя да ме обича.

Точно така е и да знаеш,че е човек за когото си струва да правиш нещо,без да си губиш времето

palec.gif,щото идва един момент в който ти писва от разни бранкулници :tongue

Въпрос: Коя е най-често споменаваната майка в математиката?

Отговор: Майката на Коши.

вий са радвайте че Коши е умрял млад - на 26 годинки. застрелян в дуел от неизвестен герой. и тамън е бил почнал да си развива математическите теории...

Смятат за нормално това ,че двама които се обичат могат да го преживеят и разделени .Но животът за нея продължава дори и в този момент ,и едва ли някога ще се почувствам както преди , толкова силно обичан,че да няма нищо друго освен мен. Искам много , да ,така е .Това е моята мечта , просто да бъда с момичето което обичами тя да ме обича.

Защо мислиш по този начин? Това състояние няма да ти е полезно в дългосрочен план, ако наистина искаш да си с нея. Просто бъди себе си и дай 102% ot възможностите си, за да бъдете заедно и сигурен бъди, че ако тя те обича така както ти нея, мечтата ти няма да е само мечта вече :love

Давай смело!!

Звучи все едно да се разходиш до магазина за хляб, но сам знаеш какво изисква за да го направиш :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...