Jump to content
BulForum.com

За какво мечтаете?

Recommended Posts

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply
Само тва искам беееееееее толкова ли е много ? :cry :)

Да Мите искаш много :devil :bgrin: аз ся си мечтая да не съм на даскало утре, защото знам че няма да мога да се дигна от леглото сутринта и полудявам само при мисълта за ставане в 6:30 :angry1 :angry1 :angry1

аз ся си мечтая да не съм на даскало утре, защото знам че няма да мога да се дигна от леглото сутринта и полудявам само при мисълта за ставане в 6:30 :angry1 :angry1 :angry1

не мога,много ме радваш! :lol: :punk тва 6 и30 как ми бъркаше в **** :pirate

аз за това не ходех поне първите два часа. С голям късмет и бързане пристигах закъсняла за третия час. Даже си спомням колко учудена беше една моя приятелка, когато идва да ме търси в училище и иска да ме измъкне от часа по психология, а учителят й казал с усмивка:"А, почакай я. Тя винаги закъснява." Сега като се замисля, добре че успявах да влезна под кожата на учителите, иначе.... Само с двама-трима не се беше получило :rolleyes:

Мечтая за:

Шампионска тилта на Ботев пловдив..и след тва и шампионска лига :rolleyes:

Мангалите в пловдив да получат каквото заслужават.

ДА съм жив и здрав,да успея в живота(кариера и семеен живот)

Да имам стипендия или някакъв приток на пари.

Да Мите искаш много :devil :bgrin: аз ся си мечтая да не съм на даскало утре, защото знам че няма да мога да се дигна от леглото сутринта и полудявам само при мисълта за ставане в 6:30 :angry1 :angry1 :angry1

Айде сега - аз си спомням, че докато живеех в Тракия и учех в ЕГто ставах в 5:30. А кото бях 2-3 клас училището ни започваше в 7:00.

Добър въпрос... ми аз мечтая някой ден майка ми да спре да ме мисли за психопап също така да разбере, че heavy metal-а не е крупа диваци в период на размножаване... също така да отида в Япония :D и на последно място най-накрая да изгледам всички епизоди на Наруто че ми писна от тaя сапунка. :)

Аз к'фо си мечтая ли.........??

МЕЧТАЯ СИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ И СЛЕД Т'ФА ЗА МЕН...........................

............Мечтая си да не ме мислят за наркоман(майка ми и бабите ми),щото те "мноо разбират" к'фо е т'фа де.......ПРОСТО СЪМ ЩАСТЛИВ БЕ ДА МУ Е** МАЙКАТА!!!!

...........Мечтая си един ден да знам к'фо искам от шибания живот изпълнен с кофти ТРАПОВЕ

...........Мечтая си да съм успял в живота ми описан по-нагоре!!!

...........Мечтая си за СЕРИОЗНА ВРЪЗКА С ИДЕАЛНИЯТ ПАРТНЬОР (Жена) :lol:

...........Мечтая си да продължавам да мечтая...............и сичко ще се подреди както трябва........... :lol: :lol: :lol:

мечтая да отида на световното по футбол в Германия, а не да ходя на даскало в това време

също си мечтая да отида в Япония да гледам световното по баскетбол, пък и не само заради него... много ме кефи тази държава

Точно в момента си мечтая да намеря тоя дето е създал Бляк рам и да му завра едно шише в г*за...
Ако намериш тоя дето е създал водка Select предай му много по-здрави и от мен, че отдавна имам да му/им връщам...

Точно в момента си мечтая да намеря тоя дето е създал Бляк рам и да му завра едно шише в г*за...

Az moga da ti go pokaja! Pi6i mi na PM za podrobnosti :)

A otnostno vodkata.. i za nego moga da kaja... I ti killerincho mi pi6i za podrobnosti :D

A az si me4taq za hap4e koeto re6ava zada4i po matematika...

Ах колко ли ще ни е хубаво, но от друга страна колко ли глупави ще сме всички ако го използваме постоянно т'ва хапче ;)

Аз в момента мечтая да е лято B)

Az moga da ti go pokaja! Pi6i mi na PM za podrobnosti :)

A otnostno vodkata.. i za nego moga da kaja... I ti killerincho mi pi6i za podrobnosti :D

В тоя ред на мисли аз си мечтая сега за хапче за доказване на глупавите теореми по Анализ1. Освен това си мечтая да мога да срещна на Коши майка му! Ще си поговорим за необходимостта от ограничаване на раждаемостта на изроди!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...