Jaguar Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Само тва искам беееееееее толкова ли е много ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Само тва искам беееееееее толкова ли е много ? Да Мите искаш много аз ся си мечтая да не съм на даскало утре, защото знам че няма да мога да се дигна от леглото сутринта и полудявам само при мисълта за ставане в 6:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 аз ся си мечтая да не съм на даскало утре, защото знам че няма да мога да се дигна от леглото сутринта и полудявам само при мисълта за ставане в 6:30 не мога,много ме радваш! тва 6 и30 как ми бъркаше в **** Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 аз за това не ходех поне първите два часа. С голям късмет и бързане пристигах закъсняла за третия час. Даже си спомням колко учудена беше една моя приятелка, когато идва да ме търси в училище и иска да ме измъкне от часа по психология, а учителят й казал с усмивка:"А, почакай я. Тя винаги закъснява." Сега като се замисля, добре че успявах да влезна под кожата на учителите, иначе.... Само с двама-трима не се беше получило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 И да имаш 2ка първия срок не се остава на изпит Знам бе,ама точно там е вьпроса че може да е оставят без оценка Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Мечтая за: Шампионска тилта на Ботев пловдив..и след тва и шампионска лига Мангалите в пловдив да получат каквото заслужават. ДА съм жив и здрав,да успея в живота(кариера и семеен живот) Да имам стипендия или някакъв приток на пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Да Мите искаш много аз ся си мечтая да не съм на даскало утре, защото знам че няма да мога да се дигна от леглото сутринта и полудявам само при мисълта за ставане в 6:30 Айде сега - аз си спомням, че докато живеех в Тракия и учех в ЕГто ставах в 5:30. А кото бях 2-3 клас училището ни започваше в 7:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Дали ще бъда с момичето което харесвам някога...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 мечтая да се окаже вярно,че с постоянство всичко се постига. Maй мечтая за същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Искам да не наранявам хората около себе си... Емоционално, разбире се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 да обиколя Южна Америка + Мексико... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 да спре психическият тормоз и най вече аз да спра сама да си го търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 да обиколя Южна Америка + Мексико... Плюс Карибско море! Дааааа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Добър въпрос... ми аз мечтая някой ден майка ми да спре да ме мисли за психопап също така да разбере, че heavy metal-а не е крупа диваци в период на размножаване... също така да отида в Япония и на последно място най-накрая да изгледам всички епизоди на Наруто че ми писна от тaя сапунка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaKaTa Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Аз к'фо си мечтая ли.........?? МЕЧТАЯ СИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ВСИЧКИ И СЛЕД Т'ФА ЗА МЕН........................... ............Мечтая си да не ме мислят за наркоман(майка ми и бабите ми),щото те "мноо разбират" к'фо е т'фа де.......ПРОСТО СЪМ ЩАСТЛИВ БЕ ДА МУ Е** МАЙКАТА!!!! ...........Мечтая си един ден да знам к'фо искам от шибания живот изпълнен с кофти ТРАПОВЕ ...........Мечтая си да съм успял в живота ми описан по-нагоре!!! ...........Мечтая си за СЕРИОЗНА ВРЪЗКА С ИДЕАЛНИЯТ ПАРТНЬОР (Жена) ...........Мечтая си да продължавам да мечтая...............и сичко ще се подреди както трябва........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 osven nai-vajnoto zdrave za 6tastieto mi s edno momi4e ... i mnogo pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 мечтая да отида на световното по футбол в Германия, а не да ходя на даскало в това време също си мечтая да отида в Япония да гледам световното по баскетбол, пък и не само заради него... много ме кефи тази държава Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Точно в момента си мечтая да намеря тоя дето е създал Бляк рам и да му завра едно шише в г*за... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Точно в момента си мечтая да намеря тоя дето е създал Бляк рам и да му завра едно шише в г*за... Ако намериш тоя дето е създал водка Select предай му много по-здрави и от мен, че отдавна имам да му/им връщам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Изобщо ако намериш тоя дето е създал водката, можеш и от мене да го по-здравиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Точно в момента си мечтая да намеря тоя дето е създал Бляк рам и да му завра едно шише в г*за... Az moga da ti go pokaja! Pi6i mi na PM za podrobnosti A otnostno vodkata.. i za nego moga da kaja... I ti killerincho mi pi6i za podrobnosti A az si me4taq za hap4e koeto re6ava zada4i po matematika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Тая тема започва да заприличва на сцена от "Полет над кукувиче гнездо"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 A az si me4taq za hap4e koeto re6ava zada4i po matematika... Ах колко ли ще ни е хубаво, но от друга страна колко ли глупави ще сме всички ако го използваме постоянно т'ва хапче Аз в момента мечтая да е лято Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Az moga da ti go pokaja! Pi6i mi na PM za podrobnosti A otnostno vodkata.. i za nego moga da kaja... I ti killerincho mi pi6i za podrobnosti A az si me4taq za hap4e koeto re6ava zada4i po matematika... В тоя ред на мисли аз си мечтая сега за хапче за доказване на глупавите теореми по Анализ1. Освен това си мечтая да мога да срещна на Коши майка му! Ще си поговорим за необходимостта от ограничаване на раждаемостта на изроди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Мечтая си ,мечтите да се сбъдват....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.