Jump to content
BulForum.com

За какво мечтаете?

Recommended Posts

Установил съм едно нещо - когато човек се труди усърдно за да сбъдне мечтите си - тогава късметът работи за него.

• Replies 906
  • Created
  • Last Reply
  The`ScorpioN said:
Установил съм едно нещо - когато човек се труди усърдно за да сбъдне мечтите си - тогава късметът работи за него.
знаех си че несъм човек.

Майна, идвам ти нагости в шопландия.

Мечтая си за другата седмица.

The`ScorpioN said:

При мен пък е точно обратното, кат са трудя нищо не става, а като не се трудя късмета е винаги на моя страна :D

VeSo said:
При мен пък е точно обратното, кат са трудя нищо не става, а като не се трудя късмета е винаги на моя страна :D

Не си вярваш достатъчно, не си достатъчно уверен в себе си :) Номера е да се хвърлиш с главата напред в начинанието, рискувайки всичко!

"Luck favores the bold"

The`ScorpioN said:
Не си вярваш достатъчно, не си достатъчно уверен в себе си :) Номера е да се хвърлиш с главата напред в начинанието, рискувайки всичко!

"Luck favores the bold"

И да изгубш всичко...

VeSo said:
И да изгубш всичко...
А какво е по-добре, да седиш и да чакаш всичко да ти стане наготово? Аз лично предпочитам дори и да загубя, да знам, че съм опитал... Както казва един приятел - когато остарееш да разказваш на внуците си не "като бях млад можех да направя еди какво си", а "като бях млад направих..."

VeSo said:

Грешно впечатление, няма да се усетиш, кога ще ти изневери късмета.

Zingam said:
Грешно впечатление, няма да се усетиш, кога ще ти изневери късмета.

Засега много рядко ми е изневерявал, даже почти никога. Надявам се да е така и за напред B)

VeSo said:
Засега много рядко ми е изневерявал, даже почти никога. Надявам се да е така и за напред B)

Събуждането към жестоката реалност е болезнено преживяване!

"Никога не разчитай само на късмета си!" - това не съм го измислил аз!

Пилотът започва с пълна торба с късмет и празна с опит. Номера е да напълни торбата с опит преди да се изпразни късмета...

Обърнахме темата от мечти в късмет...

The`ScorpioN said:
Пилотът започва с пълна торба с късмет и празна с опит. Номера е да напълни торбата с опит преди да се изпразни късмета...

Обърнахме темата от мечти в късмет...

Тия две неща са свързани!

Приказката ти е много готина! :punk

Абе квото и да си говорим късмета си е късмет. Е примерно сутринта си намерих 20 кинта на улицата :)

VeSo said:
Абе квото и да си говорим късмета си е късмет. Е примерно сутринта си намерих 20 кинта на улицата :)

Ебасии....аз пък тая сутрин си намерих лявата маратонка пълна с повърня....бахти гадния живот майна.... :angry1

Миии... свързани са с едно момиче ( мечтите ми ). Искам си я обратно. :( А иначе тая сутрин ме събудиха братчедите и ме свариха завит едва ли не през глава и първото нещо което чух беше: "Я виж да не е потничък." :laughing: :lol: :laughing: :) :D :P

Leper_Messiah said:
Ебасии....аз пък тая сутрин си намерих лявата маратонка пълна с повърня....бахти гадния живот майна.... :angry1

Ти пак си добре, аз ходих да чиста на съседите терасата от повръщаното :angry1

Мечтая за по-малко мангали.Мечтая да няма терористи в правителството.Мечтая за ....за самите мечти.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...