vamfan Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 имам един тъп въпрос- имам официално закупен win 7 PRO , инсталиран и активиран на лаптоп. Може ли да го инсталирам на друга машина със същия лиценз, с други думи да го ползвам на повече от 1 машина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 По принцип за всяка машина трябва да си купиш лиценз, за да си чист пред MS. Самата активация няма да е проблем като такава, ако става дума за домашни компютри - инсталирай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Друг въпрос по темата - имам оригинален лиценз за уиндоус 7 профешънъл, но имам диск с ълтимейт. Ще стане ли активацията на ълтимейт със същия код? (за домашен компютър става дума отново) Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 28, 2013 Share Posted September 28, 2013 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.