Jump to content
BulForum.com

свободен фтп сървър

dinko

Recommended Posts

Отивам на морето за 10 дни ,а картата на цифровия фотоапарат ми е малка та

се чудя нямали някои фтп сървар като на warez.ru които да се вижда от всякъде та да мога да си качвам там снимките за да си изпразвам картата.

10х предварително

data.bg от доста време ъплоуда не работи, FEN без коментар,всички знаят за какво става дума, bubu.to няма място. bol.bg е добре един авер от софия накачи там сума ти ГБ. Изобщо като,че фрее сърварите нещо им става напоследак ...И все пак пробвай в FTLbg.com

пробвай free.datacom.bg, по принцип работи upload-a, само днес нещо става и дори не зарежда страницата :)

един mail account с много място няма ли да свърши работа ?

http://www.walla.com/ - 1ГБ

hotmail, yahoo, mail.bg, abv.bv - от 200 MB до 25 МБ,

правиш си навсякъде по един мейл и качваш там където ти е най-бързо в момента - зависи в коя зала си, зависи от моментното състояние на връзката им - няма да разчиташ на един сървър, ще имаш неколкократен backup :)

Sega se setih oshte neshto.

Nali niakade davaha edi si kolko golemi e-mali. Registrirash edin, prashtash tam snimkite, ako ne ti e dostatuchen registrirash oshte i oshte i oshte...... E, malko e bavno i e igrachka, a ma ako niama drug variant....

картата ми е 16 мб а а повечето пощи дават по 10 мб прикачен фаил иначе и това ми доиде на акъла ама 10 мб са 12-13 снимки а а ако използвам чужди меил сървари ще ми отнеме много време а иначе наи-добрия начин е в някоя зала да ми ги свалят на дискове ама знам ли какъв ще ми е касмета.

Днес мъчих в дата бг и в болбг и като не стана тогава пуснах темата

Колко място ще ти трябва? Да знам какво да ти препоръчам ;).

dinko ще има ли нужда още веднъж да се цитирам?

Ami moje6 da si napravi6 doma6noto PC na ftpsserver samo deto 6a trqbva da e pusnato prez cqloto vreme dokato otsastva6.Ina4e svalq6 nqkav ftp server installva6 go pravi6 si account za da moje samo ti da ka4va6 i trie6 ot nego i ot nqkva zala si ka4va6 snimkite po standartnata procedura-adresa nai veroqtno 6a e-tvoetoIP.evrocom.net ili imetonaPCto.evrocom.net ina4e za ftlbg.com mai nqma da ima6 problem sa6to.

uspeh :)

Определено за разни малки неща от рода на снимки, текстови файлове и други такива съвсем спокойно можеш да ползваш bol.bg. Не понмя докато съм го ползвал да се е скапвал, за разлика от data.bg, FTLbg.com и другите... Наистина е стабилен. Иначе и идеята да превърнеш PC-то на FTP Server, но е далеч повече играчка отколкото да качваш на вече създадените FTP-та :P

Много сме разглезени тука, мнооого. На морето им е толкова скапан нета, че ще трябва 2 часа да ъплоудваш. Вземи си един диск и си ги пиши на него. Друг е въпроса, че трябва да си носиш и драйвер за usb, щото масово са на 98. Харесай си един клуб и ходи само там. Успех ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...