viiipeer_ Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 +1!;-) Не знаят, вервай ми. Не се правят, просто не знаят. И не се занимавай с тях. Остави ги да си мислят, че са нъмбър 1. Аз отдавна не се занимавам с такива персони и ми е много добре. Но, от време на време ми идва добре да им удрям по някой шамар... та така. Ти, нали се убеди в това, което пиша? Това е важното. Ако имаш проблем с нещо - пиши ми. Лека вечер засега Няма причина да не са оригинални, след като са от WZOR. Както с Windows 7, 8, така ще е и с 8.1. Тоест ще се видите след месец време. Това ни е ясно, досега изцепки май не е имало от тях. Мен лично ме провокира поведението и държането на future, иначе е много ясно, че НАЙ-вероятно това са оригинални имиджи. Но той продължи да обижда и да се прави на някакво величие, което е просто смешно. Можеше просто да признае, че засега няма как да се провери с 100% сигурност, че са оригинални, и че досега групите не са давали причина да се мисли, че може да дават фалшиви или пипани релийзи. Остава неоспоримия факт, че отговорът на въпроса на EEK! няма как да е различен от "НЕ". Но future ще откаже да го признае (и го прави), и се прави на велик. Това се нарича тролене, и той го започна, и съм сигурен че ще го продължи в неговия си стил. Такова огромно самочувствие обикновено неподплътено с нещо съществено, много трудно се променя. А по всичко личи че въпросният вииипер_ му приглася за титлата, към която са се насочили, последният и в други теми видях че скача без причина, но хора всякакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 След всички глупости, които си изписал, ще ти кажа, че Wzor не е група а портал (wzor.net), който беше собственост само един човек, известен и като WZ. В последствие, той се премести в soft-forum.ru (който също вече е затворен, но ще отвори в близко бъдеще), който е собственост на Def. Групите са си групи и нямат неговия достъп до Майкрософт. Сега, усещаш ли се колко си зле? Айде ходи сега да си обършеш сополите и престани да се заяждаш с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Да, извинявай, че не съм запознат с дълбоките терминологии на ъндърграунд и пиратските съсловия като теб. Специално за теб защото за пореден път не иси разбрал есенцията - въпросния wzor (или както го наречеш, човек, сайт, портал) има ли нещо общо с Microsoft? Работи ли за тях? Microsoft дал ли е съгласие на този да разпространи чрез торенти имиджите? Или ще продължиш да се заяждаш за несъществените неща.. Да, зле съм че продължавам да се опитвам да намеря или провокирам някакво смислено поведение у теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Теди, защо си губиш времето ? Човека се радва, че е дал линкове от портал който от години е с публичен достъп, и очаква някакво специално уважение за това. Да, ако беше лийкнал той имиджите да го получи, но за копи-пейст да се превъзнасяме така Има ли някакво значение дали сумите отговарят? Това ще се знае след като се появи официалният релийз. До тогава това ще е някакво leaked копие което като такова е напълно безполезно за всеки който иска да разчита на машината си. След като излезе официалният релийз, лийка ще е безполезен отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 @ future - нагло държание към потребителите, саркастични забележки, целящи само и единствено заяждане с хората тук или с две думи - нарушение на точки 1 и 2 от Общите правила на Форума. Да не говорим, че тема за Windows 8 има и трябваше да пишеш там, а не да отваряш нова и да се правиш на Господ. Честито, печелиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Мен лично ме провокира поведението и държането на future, Теб и всички останали и не за пръв път. Айде ходи сега да си обършеш сополите и престани да се заяждаш с мен. Меко казано нагло, предвид факта, че ти си този, който вечно се прави на интересен, раздава шамари (WTF комплексарщина) и откровено се заяжда и дразни всички. Приеми това като ПОРЕДНА устна забележка. Следваща няма да има. ЕДИТ: Ха! Сега виждам, че Любо е взел вече превантивни мерки. Дано да са подобаващи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.