Jump to content
BulForum.com

Windows 8.1

future

Recommended Posts

Честито. Излезе на бял свят RTM на Windows 8.1. Както винаги досега, Свещената крава измуча доста преди официалната дата 18 октомври 2013г. 

Core/Professional:

MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X86.ENGLISH.DVD-WZT

RELEASE DATE: 08/21/2013
BUILD: 6.3.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-1623
FILE: Windows_8.1_EN-US_x86.ISO
SIZE: 2,915,131,392 byte
SHA-1: 802CFCD3A411D99C097EA7E747F0B6697F9BDAC4
MD5: 7DD36FEA0D004ACFEDBDB3A5521EF5FF

magnet

NOTE: this is original M$ image.

MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.ENGLISH.DVD-WZT

FILE: Windows_8.1_EN-US_x64.ISO
SIZE: 3,899,295,744 byte
SHA-1: BC2F7FF5C91C9F0F8676E39E703085C65072139B
MD5: F104B78019E86E74B149AE5E510F7BE9

magnet

NOTE: this is original M$ image.

Enterprise version.

MICROSOFT.WINDOWS.8.1.ENTERPRISE.RTM.X86.VOLUME.ENGLISH.DVD-WZT

FILE: Windows_8.1_Ent_EN-US_Vl_x86.ISO
SIZE: 2,828,421,120 byte
SHA-1: 87DBCDB8491DBEF1BBC14BE8AB599086789E143C
MD5: 405091EFE4D58947DB45A106B37DD064

magnet

NOTE: this is original MS image.

MICROSOFT.WINDOWS.8.1.ENTERPRISE.RTM.X64.VOLUME.ENGLISH.DVD-WZT
FILE: Windows_8.1_Ent_EN-US_Vl_x64.ISO
SIZE: 3,798,214,656 byte
SHA-1: 8311958EDDEDD29E326ED91FDF025D39B88E0FC8
MD5: 2A9589AEEFDC4B94CD527476FA979EE5

magnet

NOTE: this is original MS image.

Какъв е смисъла от нова тема като няма никаква информация за версията?

не можеш да намериш в сайта на Майкрософт Windows 8.1? Или не можеш да преживееш факта, че тъпаците от замунда още не са го качили?

Ето линка за мрънкащи мързеливци като теб:

http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows-8/preview

не можеш да намериш в сайта на Майкрософт Windows 8.1? Или не можеш да преживееш факта, че тъпаците от замунда още не са го качили?

Ето линка за мрънкащи мързеливци като теб:

http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows-8/preview

Би ли дал и къде точно са тези файлове от горните торенти, на които SHA-1 да съвпада. Към момента линка ти води до Preview версии, чиито SHA-1 не съвпадат с горните.

Когато се казва, че са оригинални images, трябва човек да може от сайта на М$ да провери хешовете.

Иначе и според мен темата си е на място, все пак и за това недоразумение трябва да има тема, както за предните Виндовси. Предни теми е имало и далеч преди бета версии.

И малко по темата за тази версия. Козметичните леееки подобрения на т.нар. модерн УЙ изобщо не могат да смекчат настроенията за и глупостите на 8.

Напомня ми на Win3 -> Win3.1, т.е. и по това си прилича с античността отпреди 20-25 години. И защо 8.1, а версиите си продължават до 6.3, Вин11 сигурно ще е 6.5, после ще има 11.2 което вероятно ще отговаря на 6.54, изобщо тия разминавания леко дразнят. Едно име вече дори не могат да измислят на ОС-а си и започнаха от Вин7 с някакви номера дето се отделиха от реалната версия... изобщо, трагедия са.

Дано сега Балмър малоумника като ще се маха, да се намали малко вакуума на кадърност в М$.

Би ли дал и къде точно са тези файлове от горните торенти, на които SHA-1 да съвпада. Към момента линка ти води до Preview версии, чиито SHA-1 не съвпадат с горните.

Когато се казва, че са оригинални images, трябва човек да може от сайта на М$ да провери хешовете.

Иначе и според мен темата си е на място, все пак и за това недоразумение трябва да има тема, както за предните Виндовси. Предни теми е имало и далеч преди бета версии.

И малко по темата за тази версия. Козметичните леееки подобрения на т.нар. модерн УЙ изобщо не могат да смекчат настроенията за и глупостите на 8.

Напомня ми на Win3 -> Win3.1, т.е. и по това си прилича с античността отпреди 20-25 години. И защо 8.1, а версиите си продължават до 6.3, Вин11 сигурно ще е 6.5, после ще има 11.2 което вероятно ще отговаря на 6.54, изобщо тия разминавания леко дразнят. Едно име вече дори не могат да измислят на ОС-а си и започнаха от Вин7 с някакви номера дето се отделиха от реалната версия... изобщо, трагедия са.

Дано сега Балмър малоумника като ще се маха, да се намали малко вакуума на кадърност в М$.

Уж се имаш за умен човек, но нещо не ти личи. Как искаш да ти дам линк за изтегляне от сървъра на Майкрософт, след като достъп до там имат единици на този етап?! Дали ако имах достъп до там на тази фаза, изобщо щях да знам за този форум?

Като искаш да сравняваш, изчакай седмицата след официалното излизане, а ако мислиш, че ще има разлики в хеш сумите, то може да вържем едно леееко басче на 100 USD (може и на повече, зависи от финансовите ти възможности).  Ако приемаш облога, пиши.

==========

То, че Балмър го махат, махат го, но ще видш бате Гейтс като поеме нещата. От догодина... пиратите ще намалеят с над 99%, ако намеренията му се окажат вярни.

Спести си сарказма.

В цитата пише This is original M$ image, което на тоя етап няма как да бъде потвърдено, независимо след седмица какво покажели хеш сумите.

За тестове по виртуални машини става, за който няма търпение да изчака най-сигурното.

"пиратите ще намалеят с над 99%, ако намеренията му се окажат вярни."

- да видим тази магия как ще стане.

Спести си сарказма.

В цитата пише This is original M$ image, което на тоя етап няма как да бъде потвърдено, независимо след седмица какво покажели хеш сумите.

За тестове по виртуални машини става, за който няма търпение да изчака най-сигурното.

"пиратите ще намалеят с над 99%, ако намеренията му се окажат вярни."

- да видим тази магия как ще стане.

Престани да пишеш глупости. Ако си толкова отворен - обзаложи се, ако ли не - мисли си наум колкото искаш. Писнало ми е от отворковци като теб. Мизата към теб се вдига на 500 USD относно оригиналността и автентичността на имиджа. Хеш сумите са безпристрастни и абсолютно доказателствени в случая.

Аман от псевдо програмисти.

MICROSOFT.WINDOWS.8.2.RTM.ARM128.ENGLISH.BlueRAY-WZ RELEASE DATE: 08/32/2013
BUILD: 6.8.9600.16384.WINBLUE_RTM.130821-162390000
FILE: Windows_8.2_Bg_Bg_x64.ISO
SIZE: 23,899,295,744 byte
SHA-1: B7E3L5I0E2V4E789M1E9E86E74B149AE5E510F7BE9

Ето още едно "Хеш сумите са безпристрастни и абсолютно доказателствени в случая"

Престани да пишеш глупости. Ако си толкова отворен - обзаложи се, ако ли не - мисли си наум колкото искаш. Писнало ми е от отворковци като теб. Мизата към теб се вдига на 500 USD относно оригиналността и автентичността на имиджа. Хеш сумите са безпристрастни и абсолютно доказателствени в случая.

Аман от псевдо програмисти.

Ок, ако ще се заяждаме, да се заяждаме.

Само едно - докато не покажеш SHA-1 суми публикувани в сайт на М$, всичко останало е да си правиш вятър на клавиатурата. Кое е глупости, да оставим хората с мозък да преценят.

Ти си се обзалагай с когото искаш. Това изобщо не променя и на йота казаното от мен. Ако имаш да кажеш нещо по темата и конкретната ми забележка, чувствай се свободен. Досега видяхме само как умееш да се заяждаш плоско.

"Хеш сумите са безпристрастни и абсолютно доказателствени в случая."

- Хеш сумите са безпристрастни, и в случая единствено могат да служат за доказателство че си свалил исо-то без грешки. Не и тъврдението "this is original image.. бла бла."

И не разбрах това за програмистите защо беше намесено. Някои хора лесно губят разсъдъка си и усещане за common sense.

Ок, ако ще се заяждаме, да се заяждаме.

Само едно - докато не покажеш SHA-1 суми публикувани в сайт на М$, всичко останало е да си правиш вятър на клавиатурата. Кое е глупости, да оставим хората с мозък да преценят.

Ти си се обзалагай с когото искаш. Това изобщо не променя и на йота казаното от мен. Ако имаш да кажеш нещо по темата и конкретната ми забележка, чувствай се свободен. Досега видяхме само как умееш да се заяждаш плоско.

"Хеш сумите са безпристрастни и абсолютно доказателствени в случая."

- Хеш сумите са безпристрастни, и в случая единствено могат да служат за доказателство че си свалил исо-то без грешки. Не и тъврдението "this is original image.. бла бла."

И не разбрах това за програмистите защо беше намесено. Някои хора лесно губят разсъдъка си и усещане за common sense.

Линковете са премахнати, но хешовете ги оставих, за да си натриеш сам носа след 2 седмици.

Тогава, надявам се, ще разбереш и онова за псевдо програмистите като теб.

Линковете са премахнати, но хешовете ги оставих, за да си натриеш сам носа след 2 седмици.

дечко мамин :D .

След 2 седмици има точно 2 възможни варианта: хешовете да съвпаднат или да не съвпаднат. Никой нищо няма да си натрива, с изключение на случай че не съвпаднат, и тогава единствено ти ще трябва да си натриваш носа. ;)

Не е нужно да си програмист за да знаеш или работиш с хешове. Ти програмист ли си че смееш да говориш за SHA-1?

В един друг форум спорех с едни подобен на теб елемент по една тематика, и не мога да се начудя защо продължавам да споря с такива хора.. и най-често провокират за дреболиите, за които дори те знаят че не са прави, но пък тръгват да се заяждат. Интересното е, че са все пак рядко явление и на двете места, където по принцип влизам. С огромната маса хора човек се разбира нормално, вкл. с мен.

Ах tedy, колко си несъобразителен. Сега заради теб величието махна линковете и ще трябва да чакаме "тъпаците от замунда" да ги качат. Не знам как ще мога да оцелея без Windows 8.1 още няколко седмици. Пак ще минавам на успокоителни. :(

Ах tedy, колко си несъобразителен. Сега заради теб величието махна линковете и ще трябва да чакаме "тъпаците от замунда" да ги качат. Не знам как ще мога да оцелея без Windows 8.1 още няколко седмици. Пак ще минавам на успокоителни. :(

Верно ги е махнал. Това показва с какъв човек си имаме работа, и сте си имали работа преди мен. Всъщност като поразгледах напоследък, това май му е стандартен навик не само в тази тема. Независимо какво се случва в една тема никога не съм си позволявал да редактирам или трия предишни свои постове (това пък с изпразването им е е*ати колосалното неуважение към участниците в един форум), или правейки се на обиден да трия линкове, които съм поствал с цел *уж* да помагам на други освен себе си.

В някои форуми това е даже наказуемо от администраторите.

Е тук не е... Даже на времето един модератор(бивш вече, ако не се лъжа) си редактира всичките десетки постове в темата за Firefox, защото някой от многото хора там му казал нещо, което го издразнило. Даже няма да се изненадам ако future е същия човек с друга регистрация или просто са роднини. :D

За супер отворените, дето мрънкаха малко по-горе:

http://microsoft-news.com/leak-windows-8-1-rtm-x86x64-english-wzt/

И какво като е махнал линковете, вече го имаше в TPB, и скоростта стигаше 2-3МБ/с, а само с магнитния линк - под1МБ/с

Скоростта от магнитния линк минава 6MB/s.

Ако имаш проблем със скоростта - мрънкай на доставчика си.

Сега остава само да може да се активира, че пробвах хватката с активация по телефона, но не стана... Дано бързо да се появи активатора...

Като изтече МАК ключ ще ти го пратя.

Коя версия изтегли?

==========

Няма смисъл да пробваш активатори, защото новата схема на активация ползва протокол v6 на KMS, a в досегашните активатори се ползва протокол v5.

==========

Честито ти, легално активирано копие. Вече ще можеш да ъпдейтваш без проблем от сървърите на Майкрософт.

За супер отворените, дето мрънкаха малко по-горе:

http://microsoft-news.com/leak-windows-8-1-rtm-x86x64-english-wzt/

И все пак ..."Само едно - докато не покажеш SHA-1 суми публикувани в сайт на М$, всичко останало е да си правиш вятър на клавиатурата"

microsoft-news.com има интересна регистрация.

Ей, какво се правите на "ударени" като че не знаете. че WZT релийзите са оригинални и винаги излиат месец и нещо преди официалната дата....

И все пак ..."Само едно - докато не покажеш SHA-1 суми публикувани в сайт на М$, всичко останало е да си правиш вятър на клавиатурата"

microsoft-news.com има интересна регистрация.

Ей, какво се правите на "ударени" като че не знаете. че WZT релийзите са оригинални и винаги излиат месец и нещо преди официалната дата....

Не знаят, вервай ми. Не се правят, просто не знаят.

И не се занимавай с тях. Остави ги да си мислят, че са нъмбър 1. Аз отдавна не се занимавам с такива персони и ми е много добре. Но, от време на време ми идва добре да им удрям по някой шамар... та така. Ти, нали се убеди в това, което пиша? Това е важното.

Ако имаш проблем с нещо - пиши ми.

Лека вечер засега :)

Future, единствено ти си мислиш че си "нъмбър 1".  Можеш ли да представиш от достоверен* източник хешсумите - просто "да" или "не"?

* Достоверен май са само М$  в случая, а разните сайтове със анонимна регистрация в godaddy WTF???

@viipeer_, а ти откъде си сигурен че това е релийз на WZT? От името?

Това ни е ясно, досега изцепки май не е имало от тях.

Мен лично ме провокира поведението и държането на future, иначе е много ясно, че НАЙ-вероятно това са оригинални имиджи. Но той продължи да обижда и да се прави на някакво величие, което е просто смешно.

Можеше просто да признае, че засега няма как да се провери с 100% сигурност, че са оригинални, и че досега групите не са давали причина да се мисли, че може да дават фалшиви или пипани релийзи. Остава неоспоримия факт, че отговорът на въпроса на EEK! няма как да е различен от "НЕ".

Но future ще откаже да го признае (и го прави), и се прави на велик. Това се нарича тролене, и той го започна, и съм сигурен че ще го продължи в неговия си стил. Такова огромно самочувствие обикновено неподплътено с нещо съществено, много трудно се променя.

А по всичко личи че въпросният вииипер_ му приглася за титлата, към която са се насочили, последният и в други теми видях че скача без причина, но хора всякакви.

future, това че с почти никой във форума като гледам не се разбираш, не ти ли говори нещо различно от това колко за велик се имаш, и как си над останалите? Уникален си... дано не си такъв и в живота, че сигурно нямаш нито един истински приятел. Което е тъжно по принцип.

"Няма причина да не са оригинални, след като са от WZOR."

- Ясно, значи няма смисъл да продължаваме тази дискусия с двамата. Все едно да говориш на стена. Кой е WZOR? Клон на майкрософт ли? Въпросът беше принципен, и вие отказвате да го проумеете.

Някой модератор може да се чувства свободен ако иска да затрие постовете за хеш сумите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...