ymladenov Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Здравейте, от Пловдив съм, изпращам с Еконт, доставка включена в цената. При интерес - ЛС или 0896 02 48 72 Снимки под описанието. Хард диска е почти нов - използван по-малко от 4 дни (вижте снимките с тестовете) в перфектно състояние. Следи от употреба - съвсем повърхностни драскотини. Компактен и елегантент на вид с гумени крака, които го правят много стабилен. + ПОДАРЪК - USB кабел Цена: 85.00 лева Цената е крайна и не подлежи на коментар. Бартери не ме интересуват. Възможност за преглед и тест при получаване на пратката в офис на Еконт. Характеристики Модел: WD5000ME / WD5000BMVU (на кутийката пише ME, а Сентинел ми го открива като BMVU. Проверих, и двата са с еднакви характеристики.) Размер: 2.5 инча Обем: 500 гигабайта Поддържани интерфейси: USB 2.0 Трансфер на данни: до 480Mb/sec Тегло: 180 грама Справка: http://www.wdc.com/wdproducts/library/AAG/ENG/4178-705009.pdf Снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
ymladenov Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 Хард диска е продаден моля модераторите да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.