Jump to content
BulForum.com

Търся mp3 player

Recommended Posts

Здравейте, съфорумци ...

Търся си mp3 player ( мп3 плеър ) с малки размери - имам предвид да не е с големината на голям телефон или ipod. Марката няма значение, но ми се иска да е с lcd екран. За момента не търся плеъри с цени над 15-20 лв за mp3-ka или 25 лв за mpeg4 . Външният вид не е от особено значение, но нека все пак за тези пари да е в добро състояние. Предимство имат дълго издържаща батерия или да се ползва със сменяема акумулираща батерия. Ако плеарът е с вградена памет нека поне да е 512 Mb - по възможност да работи и с карти.

Благодаря предварително ...

• 2 weeks later...

все още търся ... да си ползвам разрешеният up :popcorn:  Общо взето приемам всякакви предложения, но нека да са с дисплей за ориентация на плейваният файла.

Имам един плеър Watson 1gв, 15 лъвчета с малки батерии работи ААА. Аз го ползвам с изхвърлени батерии от дистанционните на климатиците на работа и с такава батерия изкарва няколко часа, досега нова не съм му слагал и не знам колко ще работи с нова.

http://www.mygarage.ro/attachments/vanzari/154220d1310198445-vand-mp3-player-watson-1gb-p09-07-11_10.51.jpg

Като плеъра от снимката е и има следи от употреба. И капачето на usb-то ми се губи някъде вкъщи. Ако решиш нещо на лични... УСПЕХ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...