Jump to content
BulForum.com

Мощен WiFi адаптер интернет Sky City 200000G

Recommended Posts

Продавам WiFi адаптер за безплатен интернет Sky City 200000G.Към антената върви:диск и допълнителен кабел (удължител 3метра) който аз съм си го купувал.Ползвам съм го по някой път когато ми откаже нета върши добра работа.Цена 25лв. за връзка 0896037809 ЛС.vs_tuning1
http://prikachi.com/images.php?images/775/6473775w.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/778/6473778X.jpg

Поправих заглавието, защото не беше коректно написано. Имам отдавна няколко такива адаптера, вършат ми добра работа, но далеч не във всяка ситуация може да имаш безплатен интернет с тях, независимо какво слагат китайците в диска, който върви към тях.

Това наистина ли работи или просто е поредния евтин фейк който да върже глупаците да купуват и да имат уж безплатен нет? И става ли да се ползва на нормално PC което няма Wifi карта?

Става на всяко PC или лаптоп с USB вход. Когато работят както трябва (понеже имат доста зле сглобени екземпляри), са много практични за приемане на нет от далечни разстояния или през няколко дебели стени. Разбира се не трябва да се водиш по цифрите на миливатите или децибелите, които китайците обикновено прераздуват, но като цяло както казах - когато случиш читав модел, без значение какви цифри са му написали, е доста практично решение. Що се касае до "безплатния" нет, на диска слагат една линукс версия, която многократно сме обсъждали из темите доколко може да хакне WPA2 с дълга и смесена парола например.

Midex е много прав,само трябва ше да добави,че щом не можете да отделите 50-60 стотинки на ден за домашен нет не Ви трябва безплатен нет а нова работа.

Не, питам защото ще ставам студент, и ми трябва нещо такова, понеже там където отивам си има Wi Fi но не навсякъде е силен, тоест ми е нужно нещо такова :)

Нали обяснихме - ако работи както трябва, ще лови добре нета там, където обикновените адаптери го ловят трудно. Проблемът е, че доколкото мярнах на снимката адаптерът не поддържа N-стандарта, следователно ще може да се закачиш единствено на 54 Mbps, но не вярвам това да ти е някаква пречка. Сумарно аз съм купил около десетина такива адаптера (само че на "N" стандарт), от които ползвам активно 4 (останалите ги продадох, подарих, а един повреден направо хвърлих). В момента пиша от лаптопа, който лови нета с такъв адаптер от около 100 метра и 3 дебели стени. Въпреки, че адаптерът ми е "N", рутерът от който приемам е "G" и по тази причина се връзвам само на 54 Mbps, което не е кой знае колко зле.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...