Jump to content
BulForum.com

хард диск 2.5"

Recommended Posts

Toshiba MK3256GSY 320Gb 7200 prm   -  цена 85лв.

http://www.amazon.com/Toshiba-MK3256GSY-320GB-7200RPM-SATA/dp/B005DDYQCC

Страшна оферта... Ако колегата се откаже, може ли да взема дузина от тези дискове...

Виж ТУК по колко вървят нови 500-гигабайтови.

Страшна оферта... Ако колегата се откаже, може ли да взема дузина от тези дискове...

Виж ТУК по колко вървят нови 500-гигабайтови.

Sothbiss, цената която е предложил "ppetkov_" наистина е малко завишено, но ти даваш за пример 5400 оборота, докато при black серията или (7200rpm) нещата стоят малко по-различно. Мисля, че цената на "icolev" е най-резонна! Поздрави.

Sothbiss, цената която е предложил "ppetkov_" наистина е малко завишено, но ти даваш за пример 5400 оборота, докато при black серията или (7200rpm) нещата стоят малко по-различно. Мисля, че цената на "icolev" е най-резонна! Поздрави.

преди седмица продадох 320GB WD Scorpio Black Edition 7200RPM 16MB .... за 60 лв., при положение, че го бях пуснал на 65 и мога да кажа, че имаше известен интерес, но в крайна сметка цената, на която се продаде беше точно 60 лв. така че тази "резонна" цена е доста спорна ... но както винаги става - търсенето определя предлагането. за момента нямам намерение да давам 85 лв. за бърз диск втора ръка, при положение, че нов с по-голям капацитет, макар и по-бавен, е на същата цена.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...