Antares Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Сюжета се развива в недалечното бъдеще, когато Земята е открила далечна планета, с големи заложи на Crystite - безценен материал - източник на енергия. Земя бива нападната от извънземна раса (the Chosen) и се разразява енергийна буря "the Melding". Играта в момента е в open beta. Самата игра представлява 3d shooter, като играча избира 1st/3d person перспектива. Вместо класове има така наречените "battleframe" - тоест бронята, която играча ползва - позволяващи различен тип игра: Assault - балансиран клас, позволяващ добри възможности и като защита и като офанзива. Dreadnaught - типичния танк - дебела броня, тромав, със стабилно въоръжение, може да създава защитно силово поле. Recon - типичния снайпер - лека броня, маневреност, далекообхватни оръжия. Biotech - медик. Освен уменията да лекува цели отряди - притежава възможността да обсипе бойното поле с токсични химикали Engineer - съпорт. Освен общи неща, като ремонт, може да поставя статични защитни установки, силови полета и др. Всеки от класовете притежава реактивна раница, което прави играта с една идея по-забавна. Всеки от класовете, с течение на развитието си натрупва т.нар. "pilot tokens", с които след време може да вземе ъпгрейд на настоящия си клас, позволяващ различни умения, нови оръжия и т.н. Можеш да смениш battleframe по всяко време, от съответната станция, но натрупания experience/направените ъпгрейди са за конкретния battleframe. Основното в играта са реасурсите. Те могат да се натрупват по няколко начина - изпълняване на динамични събития, участване в инвазии, защита на градове/станции, превземане на градове/станции, PvP или просто чрез извличането им от подземни/наземни депозити. Принципно от картата могат да се види в кои зони какви залежи има и съответно - да почнеш да търсиш конкретен ресурс. Залежите са динамични - на едно място днес може да има алуминий, утре - силикат.Ресурсите са нужни за crafting. Реално всичко по battleframe-а може да се ъпгрейдва - оръжието, бронята, модулите, даващи ти различните умения, thumper-а, с който извличаш ресурси от подземни залежи, както и базовите показатели на всеки battleframe (mass/power/cpu) също изискват различни ресурси. Развитието на базовите показатели ти позволява mass - ставаш по-лек и по-бърз, power - ударна мощ (може да се разпределя между оръжия/умения, стига съответните модули да го позволяват) и CPU-то - което да си призная не ми е съвсем ясно, знам само, че доста предмети/умения изискват високо CPU. Повишаването на тези статистики дава pilot points, с които можеш да вземеш модификация на настоящия(или друг) battleframe.Картата е разделена на три основни 'града' и още няколко по-големи бази, като във всяка непрекъснато има различни динамични събития. Всяко от тях може да се изпълнява от един играч, а могат да се присъединят и други, като бонусите накрая се разпределят. Когато извличаш подземни ресурси - Thumper-a ти привлича гадинки, и ако друг играч помогне в разчистването им - ще получи бонус от извлечените ресурси (без да те ощетява). Периодично се появяват отряди от вражеската NPC фракция - the Chosen - обикновено нападат малки/по-големи бази, а понякога и големите градове. Оставени без съпротива могат да превземат града/станцията. Има отделни мисии на определени места по картата. Отделно от трите града, като си изработиш определен модул - можеш да влизаш в три нови зони, които в бъдеще се очаква да станат отделни континенти. В момента предлагат доста масивни събития с бая патаклама (прекарах няколко часа в един такъв event преди време).Началното ми впечатление от играта е като цяло позитивно. Има доста бъгове, дефекти в графиката, но това е нормално за open beta. Основната зона е само една, но за сега все още има интересни събития из нея, а и още не съм отключил трите допълнителни зони (които са доста богати на ресурси). Ако някой реши да се включи - в играта съм Kamerer. Cinematic Trailer1: http://www.youtube.com/watch?v=4GtUcLktpxw Cinematic Trailer 2http://www.youtube.com/watch?v=DhiJtotZNWk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 За сега 2 бъга Още при регистрацията 91-ва година не може да се избере. След това изобщо не иска да ми направи акаунт edit:Оказа се че имам акаунт,но пък през прокси не може да се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Днес реших да поцъкам и доста се зарибих.Ходиш изпълняваш мисии по картата,копаш.Доста минерали насъбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 8, 2013 Author Share Posted September 8, 2013 Съвет - asap си research-ни по-високо ниво refining. Какъв battle frame играеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 За сега recon.Мисля да минавам или снайпер или някакъв хийлър.Влезнах в армията на клана.Warrior Nation се казва едит:Да research-a ми е на 2ро ниво и ще го вдигам още сигурно.Това май е най-бързия начин за правене на crystite.Също гледма да си правя дейлито,че пуска яки награди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 8, 2013 Author Share Posted September 8, 2013 Nighthawk-a е доста приятен за chosen squads и incursion, но е тегавичък за thumping, Ares missions. Ако ще взимаш advanced bf, съветите са два - единия развивай basic bf - можеш да менкаш уме ията му с advanced и друго - най-бързо се събират pilot tokens като развиваш навсичките basic bf CPU, mass, power до първата степен даваща PT. Аз си отключих така nighthawk recon и bastion engineer (перфектен за thumping). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Ми то аз от 3-4 дена играя сериозно.В петък циклих цял ден Сега тъкмо взех ъпгрейд на тъмпъра.И ще гледам да събера точки за инженер-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 10, 2013 Author Share Posted September 10, 2013 Bastion c heavy turret вместо energy wall и grenade launcher за secondary прави тъмпенето детска игра. Имай предвид, че ъпгрейда на тъмпера пуска по-трудни гадини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Ми то като гледах май е най-добре meld thumping.Ем ти дава и повече ехр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2013 Author Share Posted September 11, 2013 Докретах power-а на Nighthawk-а до lvl8. Sniper Rifle lvl III FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 Нов patch, нови неща. В Melding Pocket-a Diamondhead вече има ARES мисии. Нямах времето да прегледам всичките новости... Patch Notes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 Ако някой тук все още играе - струва си да се обърне внимание на Black Water Anomaly. Особено ако попаднеш на група, правещи speed run-ове - за 20-на минути правиш няколко хиляди crystite и няколко хиляди ресурса. При това - често сини, понякога и лилави. Raptor Recon-а ми е 9/9/7, взех си Black Cats visual kit и общо взето - къртя мивки Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 28, 2013 Share Posted October 28, 2013 Аз тия дни ще вляза.Лошото е че като почна да разцъквам и 3-4 часа не ми мърдат.Тука мисийка,там тръмпинг и отиде та се невидя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 Виж, тъмпенето, поне според мен е излишно. Особено, и ако тъмпера не е твой - не взимаш exp от чужди тъмпери, ако не сте в група. А и ресурсите са малко. Виж, ако ти трябва конкретен ресурс - тогава да. Ама реално, ако ще правиш тъмпенето приоритет - най-добре е да си отключиш Bastion Engineer, да отключиш на обикновения engineer Heavy Turret и Anti Personal Turret и да бичиш по-висок левъл тъмпери.Най-ефикасни за трупане на expo/ресурси са A.R.E.S. мисиите. И съответно инвазии, trollnado-та. Най-добре (според мен де) сa си BWA. Ама там най-ефикасни са снайперите и танковете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 От доста време не бях играл,но сега решихме със сестра ми да цъкаме пак. Пешо играеш ли още или ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Ми... след като качих raptor-а до 40 позагубих интерес. Сега един бастион го кретам до към 36-ти, че да взема pilot tokens, че ми се ще да разцъкам firecat. Ама... пак се сблъсках с това, което ме отказа преди време - липса на съдържание. Като си я минал един-два пъти от начало до край - малко губиш интерес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 А добре как да си отключа тия класове другите ? Иска ми 100 бобчета Как точно мога да си ги гриндя ? едит:Видях...Трябва да ги купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Като качих 40-ти левъл с някой battleframes - получаваш 10 pilot tokens. Точно толкова ти трябва за някой от advanced класовете. На бетата беше другояче - качваха се на всеки няколко левела, та аз така успях да отключа доста battleframes. В играта съм Kamerer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Почнах да си дигам инженерчето и вече съм 13ти лвл.Пешо добавих те.Ника на мен ми е Sadsleeper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2014 Author Share Posted October 3, 2014 Уф... инженера ми е от най-досадните класове. От basic класовете за мен лично най-добрия е Assault - доста добър dps, хубав splash, удобни и полезни умения, но проблем с него ми бяха амунициите. След него може би бих сложил Recon и/или Dreadnaught. Инженера на мен лично ми беше доста досадно и болезнено да го дигна до 20 (исках един перк). Виж бастиона е съвсем друга песен. С него играта ти става tower defense Ако се засечем ingame, може да ти изкрафтя някакви работи, така или иначе от бетата са ми останали тонове материали за ниски левели... И около 320k crystite Съвет - ако намериш сини/лилави предмети - пробвай да ги продаваш на маркета за някакви символични кредити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Ами то ние май ще сме 3ма души та ще е по-забавно Аз,сестра ми и приятеля й.Ще играем основно за кеф без да се зорим с вдигането. Инженера го взех,защото ми беше интересен.След няколко ъпгрейда на топчето почна да си бие доволно. Сестра ми май ще е хийлър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.