Jump to content
BulForum.com

Ot kade da si kupim nov kompiutar ?

Recommended Posts

:angry1 Asembliranite ma6ini sa bokluci, ako vse pak si re6il pogledni moiata obiava, PC-to ima o6te 8m garancia, moga da ti go prodam za $450, a ako iska6 imam i Dell OptiPlexGX150 P3 933Mhz koito se dyrzi po dobre ot asembliranoto PC i go davam za $400. imam 2 takiva i edinia ne e spiran ve4e edna godina dori i za sekunda, niama 6umove ot ventilatori niama da ti zabiva nito da ti sazdava grizi. Re6il sym da vzema malko po goliam klas DELL,.

Хех, тоя Dell знаеш ли как ще го upgradeва плюс това човекът иска НОВ компютър тъй че си мисля, че тия ти офертички нямат място тука...

Pomagaln4o, ne se zaiazdai. Ne vkarvam oferti4ki a spodeliam expirience. Pronicatelnostite si gi govori v ky6ti i ne pi6i glupusti ot koito 4ovek moze da si izvle4e dostaty4no lo6a predstava za teb i za tvoeto mizerno sy6testvuvane. 4oveka da si pravi kvoto iska, celta mi be da mu pomogna v izbora.

Pomagaln4o, ne se zaiazdai. Ne vkarvam oferti4ki a spodeliam expirience. Pronicatelnostite si gi govori v ky6ti i ne pi6i glupusti ot koito 4ovek moze da si izvle4e dostaty4no lo6a predstava za teb i za tvoeto mizerno sy6testvuvane. 4oveka da si pravi kvoto iska, celta mi be da mu pomogna v izbora.

Грешно си ме разбрал, човече. Ориентирам също човек, че взимайки марков компютър той би се въвел във високи разходи при ъпгрейд ако въобще може да прави такъв. Относно "новия" компютър няма какво да добавя. Човекът си е уточнил прекрасно какво търси.

Извинявам се ако съм прозвучал грубо, не беше това намерението ми. Нито пък е повод да реагираш по този начин с обиди.

Dreamer praF si - skoro se borih s edin Compaq - beznadejdna rabota za upgrade...

Tolkova problemi, 4e ne iskam dori da si spomniam - pove4e ne se hva6tam...

V kraina smetka se polu4i savsem nova konfiguracia, niama6ta ni6to ob6to s Compaq...

Za Del ne znam. Moje da sa po-dobre v tova otno6enie ne6tata, no ne mi se viarva.

I markovite i asembliranite PC-ta si imat plusove i minusi. Spored men zavisi ot

user-a i tova za kakvo 6te go polzva - poniakoga markov e nai-dobroto re6enie, v drugi

slu4ai asembliran e nai-podhodia6t. Triabva prosto da se preceniat dobre ne6tata.

ako trqbva da preporycham bezpristrastno nqkoq hardware firma kato za kraini clienti v plovdiv, bih preporychal

a: Adroit

b: Era

4oveko s teb sum. Adroit sa super pi4ove, take 4e ot tam si vzimayte kakvoto i da e. Moje dva tri dolara po-skupo da prodavat ama sa seriozni i nikvi problemi s tiah. Za era, 4estno ne sum 4uval nishto, bez da obijdam nikogo.

Guest Guest
ako trqbva da preporycham bezpristrastno nqkoq hardware firma kato za kraini clienti v plovdiv, bih preporychal

a: Adroit

b: Era

weasel : Ne mi se govori za Adroid a puk Era ne gi Znam, no mashinata mi e ot adroid mnogo debelo prodavat otdelno nqkoi neshta nqma kak da izbqgash ot dds to

Ot kade da si kupia nov kompiutar ? Bih iskal da razgledam niakakvi konfiguracii...

tyrsih iz neta no popadah na gadni saitoves po edna dve konfiguracii !

Кажи какви пари си приготвил първо.

Според това, можеш да чуеш няколко оптимални варианта.

Shte ti kaja as kakuv si kupix.256 Ram, Hard Disk 60GB,procesor 1700,1.470Mgz,Flopi,zapisvashto ustroistvo Sony,s Monitor LG Flatron F700B,AMD(Athlon).Samo za 1400leva.A mi pi4 ako iskash da me pitash oshte neshto pishi mi na MilenDerzhikov007@abv.bg .zareji toq reset kadeto go pisax tama e mnogo skupo.Pishi i shte te upuitq po dobre.4AO :beerchug

• 1 year later...

Има много места, от които можеш да си купиш и то все са качествени, но аз ти препоръчвам да е от човек, който или го познавап или някой твой познат ти го е препоръчал :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...