B52 Posted April 14, 2003 Share Posted April 14, 2003 Ot kade da si kupia nov kompiutar ? Bih iskal da razgledam niakakvi konfiguracii... tyrsih iz neta no popadah na gadni saitoves po edna dve konfiguracii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 14, 2003 Share Posted April 14, 2003 Готови конфигурации съкс. Фащаш някой дето разбира, казваш му какво искаш да правиш, колко пари имаш и той ти прави машината... Иначе... http://www.techbg.com/?show=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicaL Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 Asembliranite ma6ini sa bokluci, ako vse pak si re6il pogledni moiata obiava, PC-to ima o6te 8m garancia, moga da ti go prodam za $450, a ako iska6 imam i Dell OptiPlexGX150 P3 933Mhz koito se dyrzi po dobre ot asembliranoto PC i go davam za $400. imam 2 takiva i edinia ne e spiran ve4e edna godina dori i za sekunda, niama 6umove ot ventilatori niama da ti zabiva nito da ti sazdava grizi. Re6il sym da vzema malko po goliam klas DELL,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 Хех, тоя Dell знаеш ли как ще го upgradeва плюс това човекът иска НОВ компютър тъй че си мисля, че тия ти офертички нямат място тука... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicaL Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 Pomagaln4o, ne se zaiazdai. Ne vkarvam oferti4ki a spodeliam expirience. Pronicatelnostite si gi govori v ky6ti i ne pi6i glupusti ot koito 4ovek moze da si izvle4e dostaty4no lo6a predstava za teb i za tvoeto mizerno sy6testvuvane. 4oveka da si pravi kvoto iska, celta mi be da mu pomogna v izbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_ov3rm4n Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 http://www.cmm.bg/cgi-bin/most/configurator.pl Ako ima6 niakakvi zatrudnenia - obadi se - pomagame bezplatno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 Pomagaln4o, ne se zaiazdai. Ne vkarvam oferti4ki a spodeliam expirience. Pronicatelnostite si gi govori v ky6ti i ne pi6i glupusti ot koito 4ovek moze da si izvle4e dostaty4no lo6a predstava za teb i za tvoeto mizerno sy6testvuvane. 4oveka da si pravi kvoto iska, celta mi be da mu pomogna v izbora. Грешно си ме разбрал, човече. Ориентирам също човек, че взимайки марков компютър той би се въвел във високи разходи при ъпгрейд ако въобще може да прави такъв. Относно "новия" компютър няма какво да добавя. Човекът си е уточнил прекрасно какво търси. Извинявам се ако съм прозвучал грубо, не беше това намерението ми. Нито пък е повод да реагираш по този начин с обиди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 Dreamer praF si - skoro se borih s edin Compaq - beznadejdna rabota za upgrade... Tolkova problemi, 4e ne iskam dori da si spomniam - pove4e ne se hva6tam... V kraina smetka se polu4i savsem nova konfiguracia, niama6ta ni6to ob6to s Compaq... Za Del ne znam. Moje da sa po-dobre v tova otno6enie ne6tata, no ne mi se viarva. I markovite i asembliranite PC-ta si imat plusove i minusi. Spored men zavisi ot user-a i tova za kakvo 6te go polzva - poniakoga markov e nai-dobroto re6enie, v drugi slu4ai asembliran e nai-podhodia6t. Triabva prosto da se preceniat dobre ne6tata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 TicaL, za kvo gi polzvash ti tiq computri ve Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 ako trqbva da preporycham bezpristrastno nqkoq hardware firma kato za kraini clienti v plovdiv, bih preporychal a: Adroit b: Era Link to comment Share on other sites More sharing options...
TicaL Posted April 18, 2003 Share Posted April 18, 2003 furiozo Posted on Apr 16 2003, 19:33 PM-------------------------------------------------------------------------------- TicaL, za kvo gi polzvash ti tiq computri ve ZA igri s priateli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted April 18, 2003 Share Posted April 18, 2003 ako trqbva da preporycham bezpristrastno nqkoq hardware firma kato za kraini clienti v plovdiv, bih preporychal a: Adroit b: Era 4oveko s teb sum. Adroit sa super pi4ove, take 4e ot tam si vzimayte kakvoto i da e. Moje dva tri dolara po-skupo da prodavat ama sa seriozni i nikvi problemi s tiah. Za era, 4estno ne sum 4uval nishto, bez da obijdam nikogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B52 Posted April 19, 2003 Author Share Posted April 19, 2003 Mi v momenta sam sys Hewlett Packard Vectra ... skoro si slojih 128 mb ram + i naistina mi izlezna dosta skypo ! Kato sybera oshte malko parichki shte pomislia kakvo da napravia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted April 24, 2003 Share Posted April 24, 2003 ako trqbva da preporycham bezpristrastno nqkoq hardware firma kato za kraini clienti v plovdiv, bih preporychal a: Adroit b: Era weasel : Ne mi se govori za Adroid a puk Era ne gi Znam, no mashinata mi e ot adroid mnogo debelo prodavat otdelno nqkoi neshta nqma kak da izbqgash ot dds to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 25, 2003 Share Posted April 25, 2003 Kupi si ot mene PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 25, 2003 Share Posted April 25, 2003 Ot kade da si kupia nov kompiutar ? Bih iskal da razgledam niakakvi konfiguracii... tyrsih iz neta no popadah na gadni saitoves po edna dve konfiguracii ! Кажи какви пари си приготвил първо. Според това, можеш да чуеш няколко оптимални варианта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted April 25, 2003 Share Posted April 25, 2003 a: Adroitb: Era Pic Computers sushto gi biva ... no puk Adroid niama spor za tiah a i sum zabeliazal 4e davat dulgi garantsii (no mai lepenki slagat ). za tsenite na PIC Computers Click Here Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 Ami pi4 shte te uputq to4no magazina se namira na ulica Gladston tursish magazin "Reset".aide uspex Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 Shte ti kaja as kakuv si kupix.256 Ram, Hard Disk 60GB,procesor 1700,1.470Mgz,Flopi,zapisvashto ustroistvo Sony,s Monitor LG Flatron F700B,AMD(Athlon).Samo za 1400leva.A mi pi4 ako iskash da me pitash oshte neshto pishi mi na MilenDerzhikov007@abv.bg .zareji toq reset kadeto go pisax tama e mnogo skupo.Pishi i shte te upuitq po dobre.4AO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponko_g Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 ot - PIC computers Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Има много места, от които можеш да си купиш и то все са качествени, но аз ти препоръчвам да е от човек, който или го познавап или някой твой познат ти го е препоръчал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 27, 2004 Share Posted December 27, 2004 Има тема за компютърни фирми в раздел Хардуер ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.