Jump to content
BulForum.com

заменям дъно s775 DDR2 + подарък за дъно s775 DDR3

Recommended Posts

Търся:

---------------------------------------------------------------------------------

DDR3 дъно за сокет 775, някакво вградено видео е за предпочитане, колкото да върви в текстов режим. Откъм марки не съм претенциозен.

Предлагам:

---------------------------------------------------------------------------------

Това е дъното което имам MSI G41M4-L

реално само е сглобено и не е ползвано. Внос от Англия преди година - няма гаранция, но няма проблем за проба и мънибек 7дни.

Подарък са 4 плочки по 1GB DDR2, Две от които са OCZ Platinum 800MHz CL4, а другите две са обикновени 800MHz(CL6 AData и Kingston мисля).

Причината да търся замяна е че ми трябва линукс конфигурация с повечко рам(за XEN) и чакам едни хубави DDR3 китове да ми пратят, та да ползвам и наличен хардуер.

Не е имало проблеми с дъното, може и оригиналната кутия да му намеря, окомплектовката е базова - планка и sata кабели.

Търся чиста замяна, ако някой случайно има такова дъно и вижда смисъл, нямам намерение да продавам.

П.П. Ако случайно ме впечатли предложението може да извадя и още две плочки OCZ Platinum като първите и да дам тях вместо обикновените, така че не се стеснявайте!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...