Jump to content
BulForum.com

Продавам дефектни руски часовници на ниска цена

Recommended Posts

Продавам дефектни часовници общо 5 броя, с спукано стакло, пукната боя и др забележки... (биах ги поръчал с цел за продаване в магазина ми.. но се оказаха дефектни на външен вид..)

всеки часовник с различен дефект.. като цяло механизмите са много добре и часовниците не изостават !

Чисто нови са - не са ползвани.

100 лв за 4-те за който в най-добро състояние - идваш, избираш ;)

30 лв за бройка - идваш и избираш ;)

Часовниците са механични с автоматично движение и не изостават, пробвани са.

Също така имам и един перфектен с лека драскотина на стъклото който едвам се вижда... - цена: 40лв.

Информативно: бройката ми излезна 75 лв на тия часовници....

-

Телефон за връзка: 0898 47 48 98

zwzo.jpg0ons.jpgt2ub.jpgjto7.jpg

30 лв за бройка - идваш и избираш ;)

Часовниците са механични с автоматично движение и не изостават, пробвани са.

Също така имам и един перфектен с лека драскотина на стъклото който едвам се вижда... - цена: 40лв.

Информативно: бройката ми излезна 75 лв на тия часовници....

Колега, редно е да не заблуждаваш хората, че това са руски часовници както си написал в заглавието и щом имаш магазин в който продаваш часовници това ти е пределно ясно. Мога да ти предложа 20 лева за 2 бройки в зависимост от състоянието им, или максимум 15-20 за по-здравия в зависимост също колко е драскотината и дали има други дефекти. Цената ми мисля е добра за дефектни часовници, спрямо стойността им нови.

Къде могат да се видят часавниците ?

Пловдив, оставил съм телефон за връзка

Колега, редно е да не заблуждаваш хората, че това са руски часовници както си написал в заглавието и щом имаш магазин в който продаваш часовници това ти е пределно ясно. Мога да ти предложа 20 лева за 2 бройки в зависимост от състоянието им, или максимум 15-20 за по-здравия в зависимост също колко е драскотината и дали има други дефекти. Цената ми мисля е добра за дефектни часовници, спрямо стойността им нови.

колега не купуваш менте casio от руския пазар, най малко часовниците са механични с автоматичен режим, под 20 лв бройката няма как, ако се размислиш пиши защото останаха 2 бройки. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...