berky Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Продавам дефектни часовници общо 5 броя, с спукано стакло, пукната боя и др забележки... (биах ги поръчал с цел за продаване в магазина ми.. но се оказаха дефектни на външен вид..) всеки часовник с различен дефект.. като цяло механизмите са много добре и часовниците не изостават ! Чисто нови са - не са ползвани. 100 лв за 4-те за който в най-добро състояние - идваш, избираш 30 лв за бройка - идваш и избираш Часовниците са механични с автоматично движение и не изостават, пробвани са. Също така имам и един перфектен с лека драскотина на стъклото който едвам се вижда... - цена: 40лв. Информативно: бройката ми излезна 75 лв на тия часовници.... - Телефон за връзка: 0898 47 48 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berky Posted August 7, 2013 Author Share Posted August 7, 2013 20 лв - бройката Link to comment Share on other sites More sharing options...
azarovlado Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Къде могат да се видят часавниците ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesho_amerikaneca Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Mod: Офтопик в разрез с правилата на раздела. Заради офтопика и в друга тема за часовници, потребителят минава за известно време на мод-режим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 30 лв за бройка - идваш и избираш Часовниците са механични с автоматично движение и не изостават, пробвани са. Също така имам и един перфектен с лека драскотина на стъклото който едвам се вижда... - цена: 40лв. Информативно: бройката ми излезна 75 лв на тия часовници.... Колега, редно е да не заблуждаваш хората, че това са руски часовници както си написал в заглавието и щом имаш магазин в който продаваш часовници това ти е пределно ясно. Мога да ти предложа 20 лева за 2 бройки в зависимост от състоянието им, или максимум 15-20 за по-здравия в зависимост също колко е драскотината и дали има други дефекти. Цената ми мисля е добра за дефектни часовници, спрямо стойността им нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berky Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 Къде могат да се видят часавниците ? Пловдив, оставил съм телефон за връзка Колега, редно е да не заблуждаваш хората, че това са руски часовници както си написал в заглавието и щом имаш магазин в който продаваш часовници това ти е пределно ясно. Мога да ти предложа 20 лева за 2 бройки в зависимост от състоянието им, или максимум 15-20 за по-здравия в зависимост също колко е драскотината и дали има други дефекти. Цената ми мисля е добра за дефектни часовници, спрямо стойността им нови. колега не купуваш менте casio от руския пазар, най малко часовниците са механични с автоматичен режим, под 20 лв бройката няма как, ако се размислиш пиши защото останаха 2 бройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.