JOVANI Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Ne znam dali tazi tema e za tuk ,no dali nqkoi moje da mi kaje kade se prodavat ili pak ako ima nqkoida mi kaje za kolko gi prodava.Interesuvam se,zastoto edin priqtel e mnogo zapalen potqh i me pomoli da porazpitam kade ima plakati Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Nightwish e sustav ot muzikanti. Blizko da akyla e kade trqbvashe da e napravish no se pak shte ti kaja 4e plakat mojesh i ti da si napravish stiga da imash printer ili skener ili pone malko poznanstvo s fotoshop ili koraldrola dostata4no snimki na nightwish ima v wareza predlagam off topic shtoto spored men temata se iz4erpa puk i ne i e mqstoto tu4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Nightwish e sustav ot muzikanti.Blizko da akyla e kade trqbvashe da e napravish no se pak shte ti kaja 4e plakat mojesh i ti da si napravish stiga da imash printer ili skener ili pone malko poznanstvo s fotoshop ili koraldrola dostata4no snimki na nightwish ima v wareza брей, интересно какви неща имало в warez-a под плакат нали не разбираме нещо с размери А4 .., а поне А3 Аз мога да печатам на малко над А3 Посочи ми една картинка в warez-а на NIGHTWISH с размери 300х440 мм на минимум 72 dpi 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.